Moram nekom da se izjadam :((

1. Šta bre, otkud šest soma?? Je l' to opet počelo polaganje testova i vožnje u paketu i u istom danu?

Да. Три сома тест, три сома вожња. Не мораш све од једном, али боље ми да скинем с врата одмах.

2. Idi pogledaj na temu za hvaljenje :)
    A sad malo ja: Sama sam na poslu, dosadno mi je, nema ništa da se radi, zaboravila sam beleške da učim. Na Vuci još dosadnije. Pomagajte :)

3. Ukrštene reči su KEVA! Rešavaj njih. :) Nađi tamo neki Skandi svet i cepaj. xD

4. Viš, nije loša ideja. :D
    Ja sam se u biologiju zaposlila jer volim to, zabavno, a i kao ima posla. Juče i danas pustara, niko ni da navrati. I nema ništa da se jede ovde, pa sam išla do Meka (ne znam što KFC danas ne posluje), i uzela nešto, zaboravivši da je to plastika. Tako da se i ganjam sa plastikom.

5. Кул је док пластика није у грудима.

6. Брате, промени ник, стално ме штрецаш.

7. Nema veze, odvalila sam muziku, odoh da pevam. trpim još samo pola sata :)

8. Nikako da se zaljubim, pihh... Ne znam šta je sa mnom...

9. E, da, kad kupiš Skandi svet (ili Enigmu, šta je već tamo zastupljenije) odvrneš ovo i boli te uvo. Ali posebno kad dođe refren, tu ga cepiš na max! :D
    http://www.youtube.com/watch?v=Kfiqj0_VyAE

10. Uf, kad bi nešto tako bilo da se kupi ovde :) Našla sam sudoku, to sam nekad umela da rešavam. Novi zaključak: više ne.
    Samo se pitam šta ću sutra?
    Hvala na pesmi i predlogu :))

11. Да ли је могуће да је девојкама на Фејсу важније да им кажеш да имају добро дупе или сисе него да покушаш да будеш занимљив? Изгледа да духовитост и интелигенција не пале. Само требаш да им кажеш да како добро изгледају на слици, а да свој профил ставиш неку своју фенси слику да би био ''популаран''. Ако покушаш да будеш свој, духови и паметан, одмах си филозоф, смарач и давеж.

'Ладно ми је једна другарица рекла да иритирам људе беш зато што покушавам да будем свој и што се трудима да будем добар у оном што волим. Додуше није ми рекла, али изгледа да сматра да бих требао да будем роб неких (квази)вредности. Чак ми је и сестра рекла да нисам нормалан што сам на профилној слици, већ да качим слике као и сви други. Дакле, требало би да лепим 100000000000000000000 слика са сваког путовања, сваког изласка са друштвом, да се сликам лети само у купаћим гаћама, да облачим неку фенси гардеробу па да то и да све то стављам као профилне слике, јер Бога ти, мораш свима да покажеш како ''имаш смисао живота и умеш добро да се проводиш''. Затим морам да мувам неку преко Фејса да то сви виде.

И после буди свој. Јесте буди свој и дивићеш се самом себи целог живота

Али ипак...

1. 'Ало, бре! Ја сам неко ко се поноси тиме што сасвим свира добро гитару и то има и другии да поштују иначе има све да почнем да бијем до 101 и назад.

2. Да, ја се редовно бавим спортом и поносим се тиме што успевам да се бавим и фудбалом поред посла јер нећу да будем пензионер у 30 година који гаји стомак и само лоче пиво.

3. Да, ја се разумем у све и свашта и кад изнесем своје мишљење, не занима ме да ли се то неком свиђа или не, има да га прихвати као непобитну чињеницу и још да ми се захвали за то иначе има да га нема!

4. Да, ја мрзим сликање и не волим да лепим на Фејсу гомиле слика које ми нису занимљиве.

5. Да, сад више нећу да се трудим да се другима допадам. Од сад ће људи да ме воле својевољно или против своје воље, #%&"# %&/#%"/ матер њихову безобразну!

Ух! Није пожељно сад бити у мој близини... Ова теретана ми само подиже ниво адреналина... >Х(

12. Јеботе, много дугачке постове пишеш, мрзи ме да читам. :)

13. Eddie pre 7 minuta
    Јеботе, много дугачке постове пишеш, мрзи ме да читам. :)

Јбг, требало би да се држим даље од тастатуре кад сам бесан. :))))

14. Jedinstveni, beži sa fejsa, gasi profil. Viš da tamo nisu normalni i život im zavisi od lajkova. Kreći se više u društvu koji te poštuju takvog kakav jesi. Ono što pokušavaš je vrtenje prazne slame.

15. Jedinstveni, beži sa fejsa, gasi profil.

Не, не морам да га гасим. Само ћу мање да читам вести на Фејсу. Мање ћу да се нервирам. Фолирање на Фејсу је премашило све дозвољене и недозвољене границе. Зато сад идем само да проверим да ли ми је неко послао неку поруку јер ако наставим да се удубљујем у оно што други пишу, страдаће компјутер.

16. Zasto ih jednostavno ne uklonis iz prijatelja?

17. Ау Јединствени који патишпањ пост :Р

18. don_brate pre 6 minuta
    Ау Јединствени који патишпањ пост :Р

Ма нека је патишпањ. Може да се филује да па да се урола и да се добије сасвим добар ролат... Хехехехехе!

19. E, zato je dobro biti žena! Da bismo postigle takvo stanje svesti ne moramo ići u teretanu, dovoljan nam je pms.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.