Zadnje dvije definicije su mi obrisane i još bile u plusu. Zaista ne znam zašto i ne znam ko je, al evo Neću da izrazim želju sa opštenjem sa nekim od ženskih članova porodice onog ko je obrisao. Nisam takav.
Ipak bilo bi lijepo da pošalje PP i da makar nešto navede. Nisu bile bogznašta al kakva drla prolazi i nikom ništa. Ajd malo oladite od dvestodvostrukih standarda.
Ajde brate š'a te boli kurac, imaš preko 50 pojena, možeš da sereš po forumu i da šalješ kite autorkama u privatne poruke.
Ajde brate š'a te boli kurac, imaš preko 50 pojena, možeš da sereš po forumu i da šalješ kite autorkama u privatne poruke.
И мени су обрисали дефиницију, по ко зна који пут. Иако је жива истина, није у питању ништа што има сексуалну конотацију, па зато није ни прошло. Опет да је неко други написао то исто имао би преко 200 плусева, али нема везе. Смислићу нешто друго.
Не заборави да се од патишпања може увек направити добар колач (торта или ролат), само ако га добро нафилујеш и удариш му добру глазуру. Дакле ако правиш патишпањ не заборави фил и глазуру. :)))))
Немо'! Ко им јебе матер фашистичку!
СПОРА ОВА ВУКААА
Ccccc vi muškarci se igrate sa zdravljem a posle odete kod lekara onda kad je kasno. Ja bih uzela motku u ruke i tukla dok se ne opasulji. :)
Zadnje dvije definicije su mi obrisane i još bile u plusu. Zaista ne znam zašto i ne znam ko je, al evo Neću da izrazim želju sa opštenjem sa nekim od ženskih članova porodice onog ko je obrisao. Nisam takav.
Ipak bilo bi lijepo da pošalje PP i da makar nešto navede. Nisu bile bogznašta al kakva drla prolazi i nikom ništa. Ajd malo oladite od dvestodvostrukih standarda.
Imao sam jebenih 95 poena iz Renesanse, planirao da imam stotku :((
И мени су обрисали дефиницију, по ко зна који пут. Иако је жива истина, није у питању ништа што има сексуалну конотацију, па зато није ни прошло. Опет да је неко други написао то исто имао би преко 200 плусева, али нема везе. Смислићу нешто друго.
Dobio devetku? Pa nije ni to loše. :)
Ma dobio sam desetku, ali nisam ispunio plan...
Sledeći put. :)
Oblače, klasična si patišpanjčina!
ahahaha, približi mi taj pojam :)
Облаче, јеси из Ша?
ХОЋУ СТАРУ-НОВУ, ФЕНСИ БЕЛУ МОДЕРНУ вУКУ, ОВА ЈЕ СМОРИЛА...
Баш напротив, Маре. Ова тема ТРСИ!
ЕДИТ: Могу ја да ти дам УРЛ позадине с мог сајта па да трси још више.
Oblače, klasična si patišpanjčina!
ahahaha, približi mi taj pojam :)
патишпањ :)))))))
Не заборави да се од патишпања може увек направити добар колач (торта или ролат), само ако га добро нафилујеш и удариш му добру глазуру. Дакле ако правиш патишпањ не заборави фил и глазуру. :)))))
Ama, oblake.
Na ovaj patišpanj sam mislio. Ima i cela tema.
jesam, što?
A jesi ti negde video patišpanj koji brije glavu :)
Ama, oblake.
Na ovaj patišpanj sam mislio. Ima i cela tema.
Наравоученије: И патишпањ дефиниција захтева филовање и глазуру. Хехехехехе!
koji si ti patišpanj!
Zaglavijo onaj brojač na strujomeru na skupoj struji, i tek juče provalismo. nije ni čudo što mi je račun za struju astronomski jeboga otac.
Хехехехехе!
koji si ti patišpanj!
Ма цела ова тема је један велики патишпањ. Свако јадање се своди на преувеличавање сопствених мука, сопствених квалитета, итд.