Moram nekom da se izjadam :((

1. Недостаје ми она Лулаби, нисам у току па не знам што не долази, али ми недостаје.

+1

2. "Mislim da bi bilo pametnije da odeš!" I odista ode, a ja se žestoko zajeba.. I tako ja ne treba ni da mislim kada ne mogu ništa pametno da smislim.

Mada kao i uvek, ja sam mrtva i sad me ne boli.

3. Pa tako je to Kris kad samo trtljam.. Kad bih nekada bar znala da stanem..

4. Meni kazes.
    Isto umem da tako sjebem stvari.

5. Ja imam gadan problem! Niko nece da mi posalje Empty flask da zavrsim kucu u Castleville. Jede mi se Plazma keks, ali ga nemam trenutno. Nemam ni... ni...a ni... ali to su vec sitniji problemi koje mogu i sama da resim. Kome jos trebaju pare i ljubav? Nikome!Bljak!

6. Nijedna kladionica ne radi. :(

7. Nijedna kladionica ne radi. :(

Pa 'de ti se žuri, finale je tek za jedno 16 sati? :D

8. имам две намештене виле на дедињу и не знам у којој да направим журку за моје дургарице манекенке, поводом тога што смо потписале уговор за лореал :( која туга, бризнућу у плач, никад у животу нисам имала оволику недоумицу, цео дан ми је сјебан

9. Onaj smarač Đoković je u pola 10. :/

Zašto se dvoumiš, napravi u obje.

10. Vidi kvotu na Đovaka, jebote! Muluce, kupi treću vilu i pravi u njoj.

11. govna, kurici i kurici govnarskih definicija stoji na ovom sajtu...danima, mesecima, godinama...

a neki jako revnosan mod mi obrise 2 definicije za 2 minuta...jednu je pustio minut i 58 sekundi a drugu je obrisao za 2 sekunde...

fora je sto ja svoja govna brisem sam...oduvek...evo vec 2 godine....

i bolje bi vam bilo da radite nesto pametnoi nego sto brisete moja govna...

eto toliko...

i da, sise koje ostave minus bez komentara su sise....nije samo koemntar "ahahahaa, objasnjavaj, dominiraj, jebi, kobjasni, vrh bejbe, vrh komsija, bravo zemljak...

komentar je i "sranje, golo govno, ne valja, sta je ovo, si pio nesto, mrs bre na fejs...."

ko ima muda da ostavi takav komentar...bez smajlija...

ovaj sajt je postao poznat zbog ljudi koji su bili na njemu, da ih ne nabrajam, koji su ovaj sajt napravili takvim kakav jeste bio...

otisao je u kurac zbog ljudi koji su na njemu...

da ih ne nabrajam....

12. Muluce, kupi treću vilu i pravi u njoj.

Potpis.

13. ma kakva treća vila, napravi žurku sutra ujutro u restoranu Đovak i svi navijajte za Nadala...

14. јавио што си саможив тако, ја овде имам већих проблема, а ти ми крадеш мојих 5 минута!
    сад ми још и кавијара понестало у кући, треба читавих сат времена сад да чекам да послуга оде да га купи... УЖАС

15. Ja mislio bus iz Budisave na svakih pola sata, kad ono sat. ŠOKANTNO!

16. Ja mislio bus iz Budisave....ima bus u Budisavi?

17. Данас недељни ред вожње! ЛОЛОЛОЛО :Д

18. Otvorila se zadruga za jedng Krstića, lolollo.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.