Danas sam bila tako blizu smrti, prošle su mi slike života pred očima. Stojim 45 minuta ispod nekog jebenog mosta i čekam autobus. Em je -50, em tuče neki vetar, oduva mi tablicu množenja iz glave. Da sam čekala još 5 minuta sutra bi otvarali temu meni za pokoj duše.
Jebo vukajliju kad nema moderatora, kakvih sam se usranih definicija i usranih postera nagledao večeras! Mislim da mi je potrebna terapija elektro-šokovima.
Bio sam toliko slobodan da pretpostavim da je muško u pitanju, al imaš pravo mož svašta da bude, Evropa je to.
Spavalice to je na bosankom "Što si takva?".
nos mi srven i oguljenj od maramica kojim sam ga brisala. Pa od kud tolike bale???
Joj al si gadna, sad više neće ljudi da se lože na tebe lolo
Eclipse, bolje kupi ekstrasensitive sa extrasafe zaštitom papirne maramice. Videćeš kako će ti biti nos gladak kao bebina guza. :)
Duvaj sline rukom, em prirodno em ne bacaš pare na maramce
Danas sam bila tako blizu smrti, prošle su mi slike života pred očima. Stojim 45 minuta ispod nekog jebenog mosta i čekam autobus. Em je -50, em tuče neki vetar, oduva mi tablicu množenja iz glave. Da sam čekala još 5 minuta sutra bi otvarali temu meni za pokoj duše.
Kupi ovo
http://www.mfportables.com.au/image/stainless-steel-vacuum-tank.jpg
Jebo vukajliju kad nema moderatora, kakvih sam se usranih definicija i usranih postera nagledao večeras! Mislim da mi je potrebna terapija elektro-šokovima.
Šta je to? Čistač snega? :))
brat svida Wow i net mi baguje.
Jok bre, Kirbi v2.0, skoro apdejtovan. Kad sam već ovde: mlogo sam glup.
Duvaj sline rukom, em prirodno em ne bacaš pare na maramce
onda mi neće samo nos biti balav, biću balava do laktova onda :DDD
a kao nismo navikli da budemo balaviiii.....
:)
hahhahhahahaha Remac
Remac je večeras šou program :)))
Remac je večeras Remac :DDD
Cakana ono je vakuum pumpa za Eklipsu lolo
HAHAHAHAHAHAHA VAKUM PUMPA ZA MENE AHAHHAAAHA
ono nije loša ideja, al kako da sa tim hodam gradom i sjedim u kafani, pa ne ide :ddd
Staviš ispod sise i ne primeti se lolo