Moram nekom da se izjadam :((

1. pofali se komšo, još si među 100, možeš se i kurčit

Dobro ti reče Remac. :)
    Dolazim ja polako među 200 kod tebe Remče. :)

2. Za 24 minuta jedan autor mi je pročitao definiciju, tuga.

3. Схватио сам да ме људи не мрзе зато што волим Шешеља, него зато што сам билде.

4. Srecna i tuzna u isto vreme, srecna jer idem kuci posle tri meseca, a tuzna jer sam ovde upoznala divnu osobu i upravo se rastala od nje i pojma nemam da li cu je ikad vise videti u zivotu.

5. povedi je sa sobom jebo ga ti

6. LOLe izdao si partiju i kumove. Smatraj se izbačenim iz krugova vlasti lolo

7. povedi je sa sobom jebo ga ti

ja bih, vrlo rado, ali mislis da ce neko iz Svedske da dodje u Srbiju? :)
    mislim, na duze...

8. Kako Remac uvek ima jednostavno, a delotvorno rešenje :))

9. tuzna jer sam ovde upoznala divnu osobu i upravo se rastala od nje i pojma nemam da li cu je ikad vise videti u zivotu.

Kresnite se bar za rastanak.

To je win-win opcija, ako bude dobro sećaćeš se duže, ako bude loše manje ćeš da tuguješ što se rastajete.

10. Kresnite se bar za duže sećanje.

vidis, to ti uopste nije losa ideja, cak, sta vise, odlicna. :)

11. To je win-win opcija

nije, ako odbije :)

12. Ovaj sajt je postao globalno selo.

13. kurvo!

iju! zar tako...

14. nije, ako odbije :)

To se ne odbija, samo napred.

15. LOLe izdao si partiju i kumove. Smatraj se izbačenim iz krugova vlasti lolo

Шешељ је комуњара! Нико ме не може убедити у супротно!

16. Хахахахах, како је једном простом извалом Ремац срушио сервер колико је објаснио.

17. Grujane samo muško nikad ne odbija.

18. A Remac, da li si ti bio ozbiljan pri ovoj tvojoj izjavi od malopre?

19. Ma, dobro, ajde... i da jesi, koga briga...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.