Moram nekom da se izjadam :((

1. Pa jeste ga uvatili?

Ма јок, лик запалио за Земун, а ћале и ја остали иза овог буса што га је препречио прво.

Ćaleta je tako udario lik iz suprotnog pravca u kombiju i krenuo da beži, ali neka CARINA videla šta se desilo, i napravi pajkanca i prepreči put kombiju. HVALA MU.

Респект за овакве људе. Штета што их нема више.

Kad sam video da Buksna postuje na ovoj temi, prvo sam pomislio da mu neko uvalio lošu gandžu lolo

Лололо, нема тога никако, ја кад варим, 2 сата 6 буксни :)

2. Данас ме неко спуцао кремом против бора у ђале.

3. čuj ja govedo, lole, lole :)

Па јеси бре, чо'ек се јада, теби смешно. Плус још нешто, али не бих о томе :((

4. Kupio danas "Najlepše želje" sa keksom i malo pre rešio da pojedem, ali me je u tome sprečila baba koja je tu istu čokoladu odnela komšijskom detetu, a ja još pao i razbio levi guz na putu do prodavnice.

5. Ja stvarno više ne mogu učiti, prešao sam milion puta, a nikad više literature nisam koristio, knjige, praktikumi, predavanja, stručni i naučni članci.

6. Aj kent enimor!

Искрено се надам да не учиш енглески.

7. Po koji put mi pala goruća slama na noge.....jebeno loženje. Jednog dana ću da se upalim, al' nema veze, bar će komšije da osete pičkin dim.

8. odlična je pjesma i meni se sviđa

9. Никад јача ствар. Моја сестра слуша нека срања на страњском.

10. odlična je pjesma i meni se sviđa

Da, da, taj rad, ja promasih temu. Genijalna pesma.

Jebite, ima sest godina, kako je za tako kratko vreme toliko zatrovana.

11. "ovo će biti dobra noć predosećaaam!"
    reče severina, i uđe u jahtu.

12. moja ćerka ima šest godina. voli aleksandru stan. djeca

13. Полако је загазила у све већу шабанију. Нема више ни оних сетних далмошких балада, ни "курва у успону" песмуљака, сад фура неки фазон који је Дара Бубамара баталила још 2007. Ал оно сад јој се пичка смежурала, тако да не треба да нам буде жао што не снима више. Сад кад би показала краставу шаховничарску буљу сахранила би нас све.

14. voli aleksandru stan.

prvi put cujem jebote. ali sumnjam da je veci sund od ovoga.

15. Moja sestra od 5 godina slusa Peperse. Bezveze izbor, ali njena najbolja drugarica iz vrtica se truje Radom Manojevic pa ovo nekako i dodje dobro. Kad je bila manja pustala sam joj Guano Apes i voli dete.

16. Александра Стан - Саксо бит, да ви'ш како грува у дискотекама, оно да сочно бациш пеглу. Али добро, Северина је превазишла шунд.

17. SEVE PLODI - DOSLOVNO.
    http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=CbK4jKHFn5w
    postavila bi' neki drugi link, no ne ide.. da se sairi svet.

18. Peperse

Pepersi su elegantan prelaz baroka u klasicizam za ovo. Bolji je taj pop krs koji prebolis kao boginje, ali te usmeri barem u pravom pravcu. A kako da usmeris dete koje trazi da joj pustis jebenu radu manojlovic (citirajuci njene pesme)?

Александра Стан - Саксо бит, да ви'ш како грува у дискотекама, оно да сочно бациш пеглу

U, dobroe, sad znam:)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.