Moram nekom da se izjadam :((

1. Одох ја одавде, ово је пропаст, од сад мувам на свакој журци из зајебанције, питам скоро сваку па шта буде :)
    Ај идем, ако останем овде биће срање. . . Има неколико риба се ложи на мене али габори и очајне су. А и сви би ме зајебали да смувам неку од њих. . .

2. не кажем теби него смореној и генерално људима који заговарају ту спику, само опуштено, мојне да радиш било шта, све ће то доћи на своје...

3. Тако да треба што раније кренути прилазити, мувати, гурати у погрешну рупу, фејловати са порукама, збуњивати се на пићу итд. да би касније сво то искуство мого да искористиш и да не би долазио у ситуацију да се ко матор коњ испаљујеш.

Slažem se da treba pokušavati na vreme i truditi se, ali ne treba da te neuspeh obeshrabri. To je fora. i ribe imaju frke, sećam se kada je mene tako ispalio neki lik, mislim da sam imala sedamnaest, bili u nekoj diskoteci, kako već idu ta fensi sranja, i sad mi smo bukvalno pričali sat i po, onako ekstra nam je bilo (možda sam umislila, ali stvarno mi je izgledao zainteresovano i da mu se đam) da bi me na kraju ladno iskulir'o, proš'o pored mene i prišao nekoj plavoj ribi što se smejala kao idiot. E, ako se tad nisam osetila uvređeno, nemam pojma kad sam. Još sam i ja pomišljala, zar je toliki problem što mogu da nasmejem lika (ne ludiranjem i majmunisanjem, nego ovako, kulturno) i što ne slušam grand i tehno. Baš sam se osećala retardirano. :/ Jbg, svašta će ti se desiti, ne valja se nervirati, znam da je glupo reći i da niko to neće poslušati (što je normalno totalno), ali da sam to tad znala, lakše bi i bilo.

А и самопоуздање ће ти сплашњавати како растеш, има да се затвориш у себе, хејтоваћеш све около, постаћеш мод на неком сајту и играћеш игрице. А кева ће да ти тугује ноћу што њен син матор коњ и даље нема рибу и блеји за компом, родбина има да ти баца ровца - мали јел јебеш...

Али ја нисам мод.

Ni ja , Komirani, ni ja. ;D

4. Одох ја одавде, ово је пропаст, од сад мувам на свакој журци из зајебанције, питам скоро сваку па шта буде :)

Швалерчинолололо.

ма неколико риба се ложи на мене али габори и очајне су. А и сви би ме зајебали да смувам неку од њих. . .

Е јебемти лебац ражани.

ЕДИТ:

Ni ja , Komirani, ni ja. ;D

Да се нађемо у граду? лоло

5. Сморена каже опуштено, а шоми да ударим јако? Ја ћу да ударим јако на журајама , оно чисто из зајебанције, па после можда буде нешто веће, а овако у школи глуматам финог клинца. Биће нешто надам се.

6. Да се нађемо у граду? лоло

Da tražimo Džimija zajedno? lolololo ;) Si ti onaj što ti otac pop? lolo Đa mi se. :)

7. разуми је, сморена је женско, њима је у генетском коду да блеје и чекају а нама да будемо предатори и нападамо.

8. Сморена каже опуштено, а шоми да ударим јако?

Коматоза ти каже да ти нађеш курву неку, да скинеш помрчину, благош теми и форуму.

Si ti onaj što ti otac pop? lolo Đa mi se. :)

Јесте, имам паре и кола. лоло

9. Јесте, имам паре и кола. лоло

I tata donosi dobru hranu sa sahrana i svadbi. kud ćeš bolje, lolololo.
    Još ako si vodolija, vaga il' lav, i astrologija bi te složila sa mojom konjskom prirodom strelca, trolololololo.

10. Водолија сам ја, ћале ми је вага, а буразер лав, па ти бирај.

11. Водолија сам ја, ћале ми је вага, а буразер лав, па ти бирај.

Ahahahahahahahaha! Jeb'o mater, NE VERU'EM! xD Hahahhahahahah! lolololololo Jack pot! :)
    Ovo moram na profil.

12. Али ја ти предлажем мене.

13. Али ја ти предлажем мене.

Vodolija i najbolje ide, mislim. :)

14. Треба устати ујутру у 6

15. Popij bromazepam od 3 i lezi. Ako ne deluje, neka te neko udari uspavljivačem :)

16. Evo ja se slažem s ovim šomijem, moraš za vremena sebi da udaraš hajp na jurenje za suknjama, muvanje, seks... znaš, da ti pređe u naviku i uvuče ti se pod kožu pa ne preispituješ mnogo čitavu stvar. Ako budeš čekao previše videćeš kao mator da u tome i nema nekog preteranog smisla pa nećeš ni počinjati, biće ti glupo.

17. Мало је то од Бушида Џерико. Ја дајем 15 дана. Поздрав

18. Rispekt, Ajakse! :opipava uveliko prvu bazu, sprema se da napadne drugu:

19. Гледам већ два сата како Фродо и Сем иду кроз пичке материне, а знам да неће доћи у Мордор за бар још сат времена јер сам гледао филм већ пар пута.
    Па сам дошао да подјелим муку, јер сам направио паузу за пишање.
    Јебени Фродо Цукић. А да рецимо тамо негдје почетком другом дијела киднапово змаја, дошао би очас посла, па би било више сцена фајта...

20. јер сам гледао филм већ пар пута.

оцада и без сувишног стискања плеја
    http://www.youtube.com/watch?v=VznlDlNPw4Q

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.