мучи ме што чланови не користе претрагу.
а још више што искуснији чланови, који их оцјењују, такође не користе претрагу па се у коментарима одушевљавају плагијатима. а они други за њима по инерцији, "ево плус, ево плус, ако је један рек'о да није дефинисано, сигурно није!"
а можда ме највише мучи што сви ти чланови нису ни прочитали те дефиниције, а овамо читав се сајт жали на нечитање... ма, мука жива. :)
(проблем одређивања шта је то сленг да не спомињем у овом наврату. :)
Danas sam izgubio 20% nervnih celija. Au picku materinu. Prvo zbog slagalice, jebem joj majku onu raspalu mrtvu i zbog onih koje sere u toj slagalici, sad i zbog pes-a jebo ga Japanac onaj idiotski onom kurcinom od 7 santima da ga jebo! Zbog cega se ja nerviram jebem ti zvezdu danicu da ti jebem!
štoš vamo?
ma moram ići, nemam para više i mater neće da mi pošalje, kaže da je red da dođem malo kući :DDD
A ti joj reci da će biti nereda budeš li se vratila. Problem solvd.
hahahha ma ja
мучи ме што чланови не користе претрагу.
а још више што искуснији чланови, који их оцјењују, такође не користе претрагу па се у коментарима одушевљавају плагијатима. а они други за њима по инерцији, "ево плус, ево плус, ако је један рек'о да није дефинисано, сигурно није!"
а можда ме највише мучи што сви ти чланови нису ни прочитали те дефиниције, а овамо читав се сајт жали на нечитање... ма, мука жива. :)
(проблем одређивања шта је то сленг да не спомињем у овом наврату. :)
to je za ispovjedaonu :)
Пре неки дан дам плус на плагијат. Нађем "оригинал", дам и ту плус. Онда нађем на интернету исти фазон од пре пешес година :)
Danas sam izgubio 20% nervnih celija. Au picku materinu. Prvo zbog slagalice, jebem joj majku onu raspalu mrtvu i zbog onih koje sere u toj slagalici, sad i zbog pes-a jebo ga Japanac onaj idiotski onom kurcinom od 7 santima da ga jebo! Zbog cega se ja nerviram jebem ti zvezdu danicu da ti jebem!
Јебач, иди јеби нешто. ;)
што за исповједаоницу, буриша, па нисам ЈА ништа згријешила :)
Kakve sam srece danas, dobio bih neku bolestinu i umro.
ХAха, а јебига, истреси се, не ваља складиштење беса... :D
Malopre sam se istresao na namestaju, ali nije dovoljno. Najbolje kad bih imao neku vrecu za udaranje da joj jebem majku.
Mylyca me neće reko mi Džerikoooooooooo
Istina ziva.
A u pičku materinu :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Имам Сони двојку ал' нееееееће да рааааади.
Моја цркла још 2006. ):
Nedostaje mi neko. :(
Sunce ti jebem, s kakvim ja kretenčinama živim. Da mi nije ćaleta, im'o bih pritisak 400 sa 60 i dobio bih nervni slom u roku od 2 dana.