Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
kome to nama, Ibro?...jel imamo mi ime?
kunem vam se rahmetom mi dedinin
iako se u tu svirku ne razumem bas
da niko nikad nije znao harmoniku svirat...
Blago vama, ja ne mogu, jedem samo suvu ranu već 4 dana.
Diže mi kurčinu dok izigrava doktora Hausa a ispada Vendi. Volim kada neko priča kao Vendi, jebo' bih je i terao da mi priča ove gluposti.
Ne pada mi na pamet. Ali reći ću ti ovo, čitaj pažljivo i molim te da zapamtiš do kraja života. Znači pokušaj ovo da ugradiš u svoj geštalt. Pazi ovako:
BOG
JE
NEFALSIFIKATORNA
HIPOTEZA.
Ok? Shvatio? Šta god neko da napiše za boga i ja to osporim, on može u svakom trenutku da prepravi i pripiše bogu neke druge karakeristike, jer je bog nefalsifikatorna hipoteza.
To je kao kada ja kažem da mogu da letim.
-'Ajde poleti.
-Ali mogu da letim samo kad niko ne gleda.
-Ali radari bi te skenirali.
-Kad letim, nevidljiv sam.
I tako dalje, i tako dalje, u nedogled.
a da nisi ti to malo izokrenuo? obrnuo?
malo? a?
sta si napisao i sta je ko osporio?
Ne radi mi latinica na tastaturi, ne mogu da spavam na ledjima jer ne mogu da povadim nozeve iz istih kad dodjem sa posla, ljubav u kurcu (tako pise u horoskopu, trinajsta kuca). Trazila sam premestaj na drugo gradiliste.
HIPOTEZA.
Toooo lutkoooo! AAAAAH!!!
http://www.chicagonow.com/blogs/milkin-it/assets_c/2011/02/female-orgasm_965802-thumb-270x270-321534.jpg
Bane, aj na fudbal sutra?
i kako te ne mrzi da izmisljas reci?
nekonzistentnost, nefalsifikat...
to ne postoji...
a Bog postoji...monogo vise nego te reci koje si naklepao...
Ne igram fudbal, mrzim fudbal, imam gomilu obaveza i ne želim da se asociram s vama.
Bane, aj na fudbal sutra?
On? Pa zar nije imao onu temu "Sport - društveni kancer" ili nešto na tu foru gde pljuje po svemu što podrazumeva kretanje?
HAHAHAHAHAAH A PO CEO DAN VISI OVDE! KRALJ!!!!
Biće pičaka.
http://www.b92.net/video/videos.php?nav_category=945&yyyy=2009&mm=06&dd=02&nav_id=363825
imam obaveze...
Sta je ovo, Vendi posetila Vuku pa se prosipa spamecu?
Пустите бре више Брану, Џезила има реалних проблема а ово је тема за јадање!!!!11
Ne zezajte ga više, grize me savest zbog toga.
Ti zaista misliš da mene ovde neko zeza, ili je to samo mehanizam odbrane – poricanje sopstvene intelektualne impotencije?
Јбт, не спемуј, отвори тему па се нагањај са људима тамо, шес' страна се овде расправљате.
Ljudi ovde nemaju problema sa tim.
http://www.youtube.com/watch?v=SYfookSklWQ