Moram nekom da se izjadam :((

1. Počinjem da sumnjam da je moja majka pristala na neko istraživanje koliko čovek može bez hrane. Ću dumrem.

2. Ja kupio kelmerice u Juventi za 40 kema, jebu matere....

gdje si to našao i kada?mislim koje mjesto tačno, skontao sam za juventu.

Mada, igru ne igraju patike, nego igrač. :)

ma kada igraš u nekim cokulama onda si baš hendikepiran :)

3. Ове патике кобјашњавају. Ово је слика од пре годину ипо дана, и дан - данас их носим.
    http://imageshack.us/photo/my-images/64/1adidas.jpg/
    http://desmond.imageshack.us/Himg64/scaled.php?server=64&filename=1adidas.jpg&res=landing

ЕДИТ: Мора оно "опен имаге ин њу таб"

4. Pa napravi sam.

Nemam mleko i keks.

5. Pa kupi jebogati.

6. A ovu višnju il šta je već imaš a ?

7. Skupili se moderatori u u pokušaju da osnuju nove sile Antante i brišu postere, ali đžaba im, jer USTAĆE FIHKRET OPET!!!

8. Zajebi klimu, još čekam sliku.

9. Au brate, pukle danas na fudbalu, ako uspem da ih popravim šaljem ti!

10. Израсла ми седа длака из браде, а на коси још нема ништа. Питам се што је баш на бради нашла да расте, није никако за похвалу!

11. Uzela mi kasirka 100 dinara jebem joj sve!

12. Mene dva puta pokusala jedna ista da me zajebe u pekari za po 300 kinti.

13. BlackArrow
    Uzela mi kasirka 100 dinara jebem joj sve!

Meni pre desetak godina kasirka dala 100 dinara više dok je vraćala kusur. Nisam primetila dok se nisam vratila kući. :)

14. Надам се да си јој вратила тих 100 динара колико сутрадан.

15. 2 сата потрошим на неки глупи филм!!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.