Već oko 2 godine imam taj problem. Jedno vreme, dok nisam nabavio ženu, sam pred spavanje tukao kartončić od 6 piva ili, ređe, pola litre jegera. Redovno. Sad sam prešao na druge, ekološke metode: par krugova oko stambenog bloka pred spavanje i dnevno litar čaja od matičnjaka. Jes' mlakonjski, ali da znaš da deluje.
idi u neku prodavnicu rinfuz čaja i traži da ti naprave kombinaciju majčina dušica/hajdučka trava/indijski čaj u odnosu 1/1/2 i to pij sa jaaaako puno šećera... ima da spavaš ko beba, ja se par puta i upišao jer nisam mogao da se probudim... :)
Taj je 100din :)
Uje, bolje onda sam da pravim :)
Ма јоок, лепо одеш на неку њиву, накрадеш се кукуруза и наједеш к'о човек.
Ja sam pošten.
Ја нисам и лепо ми.
U jebo te, 2 sata je, mora se ujutru radit'.
što jes jes
natiču mi noge stalno, ne znam šta da radim
već danima su kao krofnice
maži džema... :)
Kaizene poserem ti se u promjene na sajtu, tu posebno mislim na dio sa avatarima!
a neeee... ja imam problem, a ti me sprdaš :DDD
au ja 'dem na operaciju
ono kad moraš da se nacugaš da bi zaspao
Već oko 2 godine imam taj problem. Jedno vreme, dok nisam nabavio ženu, sam pred spavanje tukao kartončić od 6 piva ili, ređe, pola litre jegera. Redovno. Sad sam prešao na druge, ekološke metode: par krugova oko stambenog bloka pred spavanje i dnevno litar čaja od matičnjaka. Jes' mlakonjski, ali da znaš da deluje.
Nisi probao da drkas?
lukse, imaš u coop-u jedan dojajan čaj "za uveče". sadrži i matičnjak i svašta nešto, baš je kulj :3
lukse, imaš u coop-u jedan dojajan čaj "za uveče". sadrži i matičnjak i svašta nešto, baš je kulj :3
Kristinče, hvala na savetu. ;-) Skuvaću porciju za mene i za tebe, pa ćemo onda lakše da spavamo lolo
da znaš da bih mogao jedan krug kera da prošetam po šoru, ionako mi on delom ne da da spavam, hajvan neiživljeni
edit: ovo može i da bude odgovor i na yeahbačev post haha
Bromazepam od 3 za konje i spavaš k'o beba. Najvažnije: ne budiš se noću. ;)
idi u neku prodavnicu rinfuz čaja i traži da ti naprave kombinaciju majčina dušica/hajdučka trava/indijski čaj u odnosu 1/1/2 i to pij sa jaaaako puno šećera... ima da spavaš ko beba, ja se par puta i upišao jer nisam mogao da se probudim... :)