U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Neki ljudi u komšiluku imaju psa koji laje na sve živo što hoda osim mene, svi u ulici su počeli da mrze tog psa. On nije baš čist, ali me voli i ja volim njega. Danas saznam da su ga negde bacili. Sad mi nije dobro, suze ronim kao neka pizda.. :(
Ja sutra idem da bacim mog retrivera na otpad. Oš da ti ga poklonim? Bez zajebancije.
Ti nemaš srca! Ja samo hoću "mog" psa :(
Pi al sam loše spavao, legnem u 10 i bar jednom 5x sam ustajao. Vratatim se u krevet oko pola 1 i ne mogu do pola 5 da zaspem, pi.
Kada ja ne odem na Exit, RTS ne prenosi koncerte, jebem im mater!
nabijem im ga majke, tek u sredu mi stiže nova lična karta, a pisao sam zahtev još pre nedelju dana jebo ih otac. I platio sve što treba, skoro 2700 dinara, odlažem put u CG zbog toga, a trebo sam da krenem u nedelju. Pa jel to tolko treba vremena da se to sredi i pošalje o državo moja??
Puno jebem.
Za par dana se navršava moj dvogodišnji boravak na sajtu, a nemam nijednu odabranu defku. Ajm džast not gud inaf!!! :(
Takođe, kad se uniđe na moj profil pa se defke poređaju po popularnosti, ono izbaci neke moje blamaštinje s početka koje imaju puno,ocena samo zato što je sajt tad bio manje preplavljen! :(
Za par dana se navršava moj dvogodišnji boravak na sajtu, a nemam nijednu odabranu defku. Ajm džast not gud inaf!!! :(
Znam kako ti je :( Hoćeš da pričamo o tome?
Ah, šta ti znaš o tome, misteriozni stranče sa zbirom glasova od devet hiljada! Avaj!
Veruj mi, i ja sam nekad bio kao ti. Samo te ja razumem.
:(
Kaže se "mnogo".
kako znaš da je on hteo reći da jebe mnogo, a ne puno i ispunjeno?
Ево да те утешим. Овај лик је преко три године на сајту и нема одабрану дефку.
Ne teraj šegu sa mnom, okrutni čoveče.
Eh, više ni ova tema nije što je bila. Dođeš s ozbiljnim problemom, a niko da poturi nabildovano rame za plakanje
Srećo, ja sam se nudio, nisi htela. Zajedno smo mogli toliko toga.
http://www.youtube.com/watch?v=GMmKMKP3Msk
:(
Drugi deo tvoje rečenice je šamar u lice pragmatici srpskog jezika, ali i ako zanemarimo to, recimo zbog nečega što se zove predviđanje obrazaca na osnovu bogatog iskustva. Neki ljudi to zovu intuicija.
Kako može biti registrovan 2009 a poslednja mu aktivnost 2008? M?
Nana Og i on se okrutno šali sa mnom, očigledno.
Mož' da putuje kroz vreme. Verovatno gazda...