Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Јутрос зове неко гледам ја број непознат ко ме зове вако рано реко ај да видим ко је јавим се ја кад оно женски глас каже тата ја реко молим каже оно тата опет ја почо мисим ша је во у пичку материну кажем ја нема овде тата кае оно тутутуту прекину.
Ни дан данас не знам ко ме звао.
ни дан данас а јутрос било
е венисијо пајдомане
Изгубио сам телефон у мојој улици и после прешла кола преко њега. Био је добар. Хвала ти, Сони Ериксоне к 800. Часно погинуо.
Најбољи мобилни који сам имао у животу!
Jel bar memorijska ostala čitava? :)
Taj mob. je imao odličnu kameru u njegovo doba.
Што је најгоре тај моб са 3 мега пиксела има бољу слику од свих нокиа са 5 мп које сам видео, па и ове моје коју имам тренутно!
E baš to. Nema šta, prejak je telefon. :)
Odvalio sam pola zuba na pljesku danas.
K 800 odlican, meni jos uvek radi. Preziveo bi nuklearni holokaust.
'Bem ti ovaj život mrtvi, kad jedna stvar krene naopako, to je k'o jebena lavina, još 500 stvari se sjebe. Bili, ja sam jedan dobar deo, doduše ne baš pola, na kokice. Znam koliko je gadno. A što se fona tiče, ja sam imao napredniju verziju u vidu k810i i služio me je fantastično. :) SONI ERIKSONOVI RULAJU!!!1231243
Ja još imam ispravan k510i, jedino što mi se maska istopila malo, ali radi kao nov.
Jbg Bili, valjda nije kec :/
Ja prosula pola šerpe ključale supe na ruku. Sad umirem. Sva sreća da ne bi ona masnodomaćapileća, već neka kupovna sa šampinjonima pa nije bilo masnoće.
Pa kad držiš takvu sliku na profilu, i ne prizvala na sebe nesreću lololo
Nije kec već šestica. Pre par dana ispala plomba, i sad ga polomih, tako da sam se oprostio od njega.
A dobro je, bar se ne primjeti toliko.
Ne primeti se toliko, ali sad ne mogu da jedem na tu stranu. :(
Pa pređi na drugu stranu.
Na drugoj imam jedan koji treba da se radi, pa ne smem. U svakom slučaju, ima da ubrzam posetu zubaru.
E onda te stavljamo na infuziju lololo