Ima da jedem bez žvakanja, lolo. :)
onaj osecaj kacam u, da prostite, kurcu.
РАДИ СОНИ ЕРИКСОН! :) Не могу да верујем, само је маска отишла скроз и екран је мало сјебан, камера напрсла али ради, све ради, и меморијска је ту. :)
s' ti malo promašijo temu? doduše teme za žaljenje i faljenje su fakat iste.
Па овде сам писао да је сјебан, овде пишем да је оживео!
Sve mi obrisaše moderatori!
Naduv'o sam se ko košava i pola sata zajebavao lika da puši crvljivi kurac svog mrtvog oca.Mislio sam da se zajebava kad je rek'o da mu je otac umro.
Jebo me starlive poker, sve pare pucam tamo. Otišle 4 crvene za dva dana, a mogao sam biti 5 u plusu!
Јоој, и ти као Џанки почео!
Коцка је гора од дроге, јер како ћеш да купујеш дрогу ако све паре прокоцкаш...!!
Neću izlazit iz kuće jedno godinu dana...
Koliko ja to puta čujem na dan, mogao sam, mogao sam, eeeeeee, kockari. :)
''Ne uzimajte drogu čak iako je besplatna''
loloolo, ma moram da skupim 200 jevreja do 11og za more, al kako sam krenuo neću ni otići.
E zaboravio sam da napomenem da mu je stari danas umro.
jesi lud Ceno.
Cenotaphe, idi ubij se, brate.
У фазону, бановао бих те због тога, без обзира што нема везе са сајтом.
Neš imati ni za limenku piva. :)
Trebao bi. Olakšavajuća okolnost je da starog nikad u životu nije vidjeo i nije ga baš volio, čak se nije ni naljutio ali opet....zajebo sam.
Како вас искусно тролује, е.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Kurir · 20. Februar 2011.
Ima da jedem bez žvakanja, lolo. :)
onaj osecaj kacam u, da prostite, kurcu.
РАДИ СОНИ ЕРИКСОН! :)
Не могу да верујем, само је маска отишла скроз и екран је мало сјебан, камера напрсла али ради, све ради, и меморијска је ту. :)
s' ti malo promašijo temu?
doduše teme za žaljenje i faljenje su fakat iste.
Па овде сам писао да је сјебан, овде пишем да је оживео!
Sve mi obrisaše moderatori!
Naduv'o sam se ko košava i pola sata zajebavao lika da puši crvljivi kurac svog mrtvog oca.Mislio sam da se zajebava kad je rek'o da mu je otac umro.
Jebo me starlive poker, sve pare pucam tamo. Otišle 4 crvene za dva dana, a mogao sam biti 5 u plusu!
Јоој, и ти као Џанки почео!
Коцка је гора од дроге, јер како ћеш да купујеш дрогу ако све паре прокоцкаш...!!
Neću izlazit iz kuće jedno godinu dana...
Koliko ja to puta čujem na dan, mogao sam, mogao sam, eeeeeee, kockari. :)
''Ne uzimajte drogu čak iako je besplatna''
loloolo, ma moram da skupim 200 jevreja do 11og za more, al kako sam krenuo neću ni otići.
E zaboravio sam da napomenem da mu je stari danas umro.
jesi lud Ceno.
Cenotaphe, idi ubij se, brate.
У фазону, бановао бих те због тога, без обзира што нема везе са сајтом.
Neš imati ni za limenku piva. :)
Trebao bi.
Olakšavajuća okolnost je da starog nikad u životu nije vidjeo i nije ga baš volio, čak se nije
ni naljutio ali opet....zajebo sam.
Како вас искусно тролује, е.