Moram nekom da se izjadam :((

1. da, istrolovao nas maksimalno.

2. Како вас искусно тролује, е.

Jok ja.

3. Банујте ви њега за сваки случај! лололо

4. Pazi frajer je sjedio na klupi i smješkao se cjelo vrijeme i napomenuo je da mu je umro stari onako nonšalantno.Ja kontam zajebava se kad ono međutim...

5. Оћу да се изјадам али немам ништа за јадање тако да ме то нервира и зато се сад јадам.

6. Sam sam u potkrovlju, nijesam prnuo a osjeća se miris onog podmuklog prdeža što miriše na jaja (kokošija).
    Strah me je da mi ne funkcioniše dobro vegetativni nervni sistem u predjelu crijevnog trakta ili je moguće da je ovo sve na nervnoj bazi.

7. Aj što sam poč'o da upoznajem vas pedere odavde, al' jebote upoznao sam danas intfega.

8. Ošišao sam se na kratko i ružniji sam nego što sam već bio, a nemam nikakav kačket. Da li shvatate moje muke? DA LI?

Zašto ne mogu da imam lepo telo da mi se slaže sa prelepom psihom? :(

9. VLASULJAR OJEBO PSIHOM

10. Branislave daj sliku!

11. Zašto ne mogu da imam lepo telo da mi se slaže sa prelepom psihom? :(

bio bi poprilično neuhranjen onda :kez:

12. LJOLJ Stanislave zato što preterano sereš, slažeš reči kao Vavilonsku kulu i onda ti neko utera do balčaka.

13. Branislave daj sliku!

Hteo sam da napravim "pre i posle" sliku (naravno ne za potrebe Vukajlije), ali "posle" slika je isuviše užasna, tako da sam odustao.
    Glupa frizerka me je šišala skroz kratko i ostavila mi šiške kao da mi je stavlila šerpu na glavu i odsekla ih. I pošto sam socijalno retardiran, nisam joj rekao da mi se ne sviđa i da popravi, nego sam došao kući i sam ih odsekao mašinicom i sad je još retardiranije.

14. Porašće brzo bre. A ti i ovako ne izlaziš iz kuće, opušteno, neće niko videti.

15. Valse, meni si ti lep i da imaš mrtvog pacova na glavi i nijedan zub u istoj. <3

16. Porašće brzo bre. A ti i ovako ne izlaziš iz kuće, opušteno, neće niko videti.

Eto rešenja!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.