Moram nekom da se izjadam :((

1. властимире сад си ружан споља исто као и унутра

2. Polevaj kosu vodom, možda poraste brže.

3. Jednog dana ću izmileti iz svoje čaure ružnoće i BIĆU PRELEPI LEPTIR. :(

4. Šurni se na ćelavo i bole te kurac. Ako si stvarno ružan misliće da si kakav kriminalac i izbjegavaće te. Ah, svejedno te izbjegavaju... Ništa onda, pij puno tečnosti, sparina je.

5. Boli te kurac Valsibrave, barem ćeš se hipsterima sviđat.

6. брано коју музику слушаш?

7. Verovatno Milana Stankovica, taj neki fazon.

8. Verovatno Milana Stankovica, taj neki fazon.

Jebač kako možeš tako da vređaš Branislava lololo

9. Zezam se, sto posto slusa Zareta i Gocija.

10. To je već verovatnije :)

11. брано коју музику слушаш?

Sad ja treba da napišem koju muziku slušam i ti da mi na osnovu toga izradiš precizan profil ličnosti, zar ne? Mrzim to. -.-
    Ali evo, udovoljiću ti: nisam striktno vezan za jedan žanr. Rekao bih da sam prilično sveobuhvatan po pitanju žanra muzike. Sve zavisi od raspoloženja. Možda je bolje da napišem koju vrstu muzike NE slušam:
    -bilo šta sa Balkana bez obzira na žanr, naročito ono što se vodi pod turbo-folk, folk, pop-folk, rock'n'roll i pop; ostalim žanrovima sa ovih prostora možda i dam priliku pre nego što ih odmah otpišem u startu; jednostavno, kvalitet produkcije ovde je očajan (boli me uvo što generalizujem!);
    -hevi metal i svi njegovi derivati (osim Merlina Mensona, njega volim – umereno, mada više volim njegovu ličnost nego muziku).

Ostalo sve dolazi u obzir: od klasične do dubstepa. Volim Bahove kantate, VEOMA.

http://www.youtube.com/watch?v=7sO5LPvUAxo

12. Dečko se pošiša i više pažnje izazove nego neka cura da je to uradila. Koliko ste gej, ne verujem. A šta bi bilo da još tvrdi da je prelep! Ne, ne usuđujem se to ni da zamislim.

13. Nismo gej, samo nas ne interesuju nazanimljivi i dosadni ljudi. Bar ne mene, sve i da ima još po jednu pičku i par sisa povr' tih što ima.

14. Pa to. Kada si prelep sa fantastičnom psihom još teže je izbeći ljude.

15. Kada si prelep sa fantastičnom psihom još teže je izbeći ljude.

Hahahaha ovo je sjajno.

16. Dobro, daj onda mi linkuj nečije tuđe jadovanje s ove teme za koje ti misliš da je zanimljivije napisano i opisano nego Valsinarbovo.

17. Garantujem da je Vlasinarb lep. Garantujem.

18. NE slušam:
    -bilo šta sa Balkana bez obzira na žanr

Ovo je kul ozbiljno. Jbg sledeci put se otvori za sisanje i idi kod pedera nekog, oni do jaja sisaju, a i ako te lose osisa naterace te da mu kazes.

19. Dobro, daj onda mi linkuj nečije tuđe jadovanje s ove teme za koje ti misliš da je zanimljivije napisano i opisano nego Valsinarbovo

Do kada to da uradim? Jesi li primetio koliko ova tema ima postova? :) I nisi gej, šta ti je.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.