Moram nekom da se izjadam :((

1. Joca The Debeli Frizer je na odmoru. Kako ga volim, uvek me šiša po sat i po minimalno. Svaku mušteriju doživljava kao slikar prazno platno, a ne k'o ova guska koja me je samo otaljala preko (imaginarnog) kurca.

2. ја се код сестрине другарице шишам, јес да узме 500 али своју секси гриву не дам никоме

3. Jbt skapirao sam da je Valbrinasnj isti ko moj burazer. A i isto ste godiste. A i njega je osisala jedna zena tako pa je sam seko kosu kod kuce i unakazio se. Posle je otisao i kupio masinicu pa se osisao na keca. I tebi predlazem isto, a dok ti se ne vrati taj Debeli nek ti neko preporuci nekoga, nemoj ni slucajno tako neprovereno da ides. Problem solved.

4. Jbg sledeci put se otvori za sisanje i idi kod pedera nekog, oni do jaja sisaju, a i ako te lose osisa naterace te da mu kazes.

kako sam ja ovo totalno drugacije shvatio...

5. Yup, that was the point.

6. Jbt skapirao sam da je Valbrinasnj isti ko moj burazer. A i isto ste godiste. A i njega je osisala jedna zena tako pa je sam seko kosu kod kuce i unakazio se. Posle je otisao i kupio masinicu pa se osisao na keca. I tebi predlazem isto, a dok ti se ne vrati taj Debeli nek ti neko preporuci nekoga, nemoj ni slucajno tako neprovereno da ides. Problem solved.

Jebo mater, sti siguran da Valsikuracpalac nije tvoj buraz? :)

7. Jok, ovaj studira psihologiju, a onaj gradjevinu. Valsibrabe je l' si u mensi?

8. Sekao sam divlje ruže u zadnjem dvorištu, pa mi se trnčuga zabola u guz, ja refleksno skočio u vis, zabo glavom na drugo trnje, počeo mahati rukama od bolova pa izbo ruke, smirio se i skupio ispod jebenog žbuna divljih ruža, koji je na kraju pao na mene jer sam ga pre toga već isekao, samo se nije otpetljalo do tada. Kao Isus. Će mi šaman trebati da hiluje.

9. Jebem ti zivot, citam seksao sam divlje ruze i fazon staaaaaaa?! Je l' mozes fudbal da igras?

10. штааааааа?!

11. Jebem ti zivot, citam seksao sam divlje ruze i fazon staaaaaaa?! Je l' mozes fudbal da igras?

Ma mogu, proći će to do nedelje sve, površinsko je, samo peče u kurac.

12. Chavez

Sekao sam divlje ruže u zadnjem dvorištu, pa mi se trnčuga zabola u guz, ja refleksno skočio u vis, zabo glavom na drugo trnje, počeo mahati rukama od bolova pa izbo ruke, smirio se i skupio ispod jebenog žbuna divljih ruža, koji je na kraju pao na mene jer sam ga pre toga već isekao, samo se nije otpetljalo do tada. Kao Isus. Će mi šaman trebati da hiluje.

Ау, рођаче :Д

13. Chavez

Sekao sam divlje ruže u zadnjem dvorištu, pa mi se trnčuga zabola u guz, ja refleksno skočio u vis, zabo glavom na drugo trnje, počeo mahati rukama od bolova pa izbo ruke, smirio se i skupio ispod jebenog žbuna divljih ruža, koji je na kraju pao na mene jer sam ga pre toga već isekao, samo se nije otpetljalo do tada. Kao Isus. Će mi šaman trebati da hiluje.

-Ja ih ukrštam, ja ih kalemim, svakoj znam kad joj šta treba. Evo vidite, ova se zove Elvira, ovo je Simonida, ovo je Teodora. Kako je gospođino lepo ime?
    -Leposava.
    -Leposava? Evo, ovo će biti Leposava.

14. ja prosula kafu. na laptop. a isti nije moj.
    crk'o je, naravno.

I'm a mess, I confess.

15. -A ko ih zaliva?

16. Ja bih to polio benzinom i ritualno zapalio u čast Svetog Ilije.

17. Namazala sam papagaju rastvor protiv šuge na noge i sad jadna ne može da stoji i sve trese glavom i nogama. Šta da radim? Da joj stavim nešto mekano u ugao kaveza?

18. Могу неке новине, да се шћућури и нек грицка салатицу. :)

19. Sad ja treba da napišem koju muziku slušam i ti da mi na osnovu toga izradiš precizan profil ličnosti, zar ne?

Оћу боли ме курац.
    Само ме занима шта таква лобања сматра достојним својих ушију.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.