U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Znate onaj stepen crnoće kada možeš da pišeš po betonu sa njima? Kada su crnje od uglja, i tako celom površinom i zapreminom? E, onda zamislite da takve kiflice ostavite još 40 minuta na 250 stepeni. Sreća pa se tepsija nije istopila.
Volim kad "malo" zagore :)
Јбг, сад трк до пекаре док се још ниси пресамитио од глади.
Ja sam jutros ustao i kao i svako jutro pripremao sebi instant kafu u električnom bokalu. Ali kao i svakog jutra što se budim šlogovan, upalio sam i ringlu na kojoj je stajala džezva sa malo vode i tako je stajala jedno dva sata. Sjebala se skroz.
Хехе, ја сам се пробудио пре пет минута и ништа још нисам стигао да зајебем. х))
Мада су неки људи стигли већ да ми недостају од јутрос, и ето због тога се изјадам. А што није ни фер, јер ја у принципу не волим људе... х)
Nisam to primetio na VOS-u. Širiš neku pozitivu stidljivim osmehom koji se samo ponekad pojavi, ali obasja suncem obasjanu Adu lololololo
Хехехе, ал ми сад непријатно. х)
Вероватно јер ми то није природно стање, то да не волим људе, него дошло овако последично... х)
pripremao sebi instant kafu u
električnom bokalu. Ali kao i svakog
jutra što se budim šlogovan, upalio sam
i ringlu na kojoj je stajala džezva sa
malo vode i tako je stajala jedno dva sata. Sjebala se skroz.
Ja probao jednu. Toliko je bila vruća da mi je sagorela sve kalorije kad sam je pojeo.
I ja bi morao da probam. Kacam alav lololo
Вероватно јер ми то није природно стање, то да не волим људе, него дошло овако последично... х)
Dobar si ti čovek Enemi, kao i svi na VOS-u.
http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/23724841.jpg
3 dana terora, ali uspeo. I našao sam izjedenu lobanju nekog tvora ili tako nekog kurca. Jebote, gde ja živim.
Kill it with fire.
Uf, što je vrućina!
A gajio sam nadu s tim posterom.
Нееема постера, немаа, умрео је! Помири се са тим! Некад постере које волиш просто мораш да пустиш да иду својим путем и живе свој живот на гробљу постера које не постоји. LET IT GO! Не отежавај ово још више и теби и њему!
Totalni haos. Ali totalni. Još mi samo fali da se razbolim i da oteram sve u 33 pičke materine i da se ubijem.
Sinoć sam imao taaaaaaaaako dobar seks, znači umreo sam (patišpanj) a jutros se budim i skontam da je riba otišla i da ovo jutro neću jebati (to je kao jadanje, al bitno je da sam se pohvalio opaaaaaa).
Mislim da je otišla jer ne deli tvoje oduševljenje :-P
Mislim da je otišla jer ne deli tvoje oduševljenje :-P
Heheh, kako ova natnat kulturno surdukne :D
Реално, за овакав патишпањ је и заслужио да му сурдукне. хД
а да ти то ниси само уснио све Кифло?