Moram nekom da se izjadam :((

1. Mislim da je otišla jer ne deli tvoje oduševljenje

Apsolutno se slažem s ovim....

2. posrao me galeb. kazu bice para,kurac, ja izgubio cak 5 eura koje ne mogu naci :(

3. posrao me galeb.

ГАЛЕБ? ГАЛЕБ? Јбт! лолололо
    Причао сам малопре са једним типом, пијандура је, али добар голуб, каже тражи те овај младић:
    http://www.agropress.org.rs/files/beloglavi_sup_na_steni.jpg
    Каже, има нешто да ти испоручи. лоло

4. Neke svrake se navukoše na moju prućanu ogradu na terasi, pa izvlače po malo svaki dan i odnose u gnezda...

5. Gađaj ih pumparicom

6. Kad smo kod šuljeva-žuljeva, žulja me leva cipela-patika kod ahilove tetive jeb'o je stvor njen, a desna mi je sasvim O.K. Od oka, čini mi se da je nešto manja od desne. Veoma gadan žulj mi se napravio, pa ga sad mažem nekom kremom. Sve se nadam da će se razgaziti dušmanka, a već tako mesec dana.

7. kuvamo pasulj ćale i ja i, seljaci, pošto uvek volimo da mu ga damo dosta po ljutom, sad mu ga dadosmo onako baš. krv ti jebem, nisam slinio ovoliko otkad mi je džekija udario auto, a dobar suljpa nemeš prestati jesti

8. Luks, nije šulj-žulj.

9. Lukse, jesi li izvadio papire iz patike? :)

10. Ja sam provalio da je najlepsa riblja corba kad moras dva puta da istreses nos i preznojis se malo po celu...

11. Luks, nije šulj-žulj.

Slično zvuči pa me podsetilo na moju muku.

Lukse, jesi li izvadio papire iz patike? :)

Uuuuu, jebote :vadi smotuljak iz leve:

12. Ja sam provalio da je najlepsa riblja corba kad moras dva puta da istreses nos i preznojis se malo po celu...

pa ono, ja trpam ljuto u sve i svašta, al sad ga baš preterasmo. a gre'ota baciti, eno ćale ga dovršava, ja odustao posle par tanjura, zanemeo sam lolo

13. Ja sam provalio da je najlepsa riblja corba kad moras dva puta da istreses nos i preznojis se malo po celu...

Dobrodošao međ iskusne ljude :)

14. Ja sam provalio da je najlepsa riblja corba kad moras dva puta da istreses nos i preznojis se malo po celu...

ne bih ja kušala to sa tim začinima...

15. pa ono, ja trpam ljuto u sve i svašta, al sad ga baš preterasmo.

Stavite malo šećera, nemojte puno da ne sjebete suljpa, šećer će ubiti to mnogo ljuto.

16. Ovaj, ne bih da zvučim patetično al' me sramota kad vidim ordenje na mom profilu, a neki puno iskusniji autori manje nakita od mene imaju. Čoeče, imam i poklopac na definicijama, neko bolji samo palac.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.