Moram nekom da se izjadam :((

1. Evo, kad već nikom uživo ne smijem da se žalim, moraću ovdje.
    Zaljubila sam se k'o pička. Najveća. Ono baš-baš. Fuj, al' šta ću..

2. Ja sam za zadnjih par meseci povadio zuba samo tako...ovim tempom još malo i kupiću sebi one plastične vampirske sa vašara kad budem 'teo da jedem...

3. Vidro, a šta je tu loše?

4. kupiću sebi one plastične vampirske sa vašara kad budem 'teo da jedem...

Čini mi se da i meni počinje. Imao sam problem sa jednim zubom i prvi put me je zaboleo zub sa 30 godina, znači pre dve godine. Odmah sam ga sredio, ali sada je krenuo drugi. Kupi i jedan vampirac za mene, daću ti pare kada se vidimo :)

5. Evo, kad već nikom uživo ne smijem da se žalim, moraću ovdje.

http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/23879784.jpg

6. Evo, kad već nikom uživo ne smijem da se žalim, moraću ovdje.

Uživaj. Bolje to nego da te boli zub.

7. U pravu si Džoni, 'leba mi...

8. U pravu si Džoni, 'leba mi...

Retko volim da sam sebe hvalim kako sam u pravu, ali ovo je slučaj kada sam apsolutno siguran da jesam :)

9. ja imam skeletiranu već ohoho godina, izlomio krunice na vreme...

10. Uživaj. Bolje to nego da te boli zub.

A zubobolja se riješi jednim odlaskom čika doci, a ovo..

11. A zubobolja se riješi jednim odlaskom čika doci, a ovo..

Šta bre kukaš javno, ko da je ovo tvoje prvo Vukajlijaško izjavljivanje ljubavi na forumu.

Gde je taj tvoj da i on da neku izjavu za Dnevnik ovde, a?! :-)

12. Pa ovdje me niko ne zna (skoro pa niko), pa smijem da kukam! :)))

On je negdje u nedođiji, jebo sebe. :)

13. Ko te bre ne zna..? Čak te i ja znam! :-))

Ma daj bre da vidimo koji mu je profil i da procenimo na osnovu literalnih sposobnosti njegovih da li je dostojan tebe!

14. Ja preporučujem batine, to uvek pomogne.

15. Ma, bilo bi tu nešto da ne živimo u različitim gradovima i nemamo nikakvih uslova za dolazak jedno kod drugog! :D
    A inače, samu sam sebe iznenadila svojim izborom, nit' je nešto pismen, nit' pretjerano pametan, nit' išta.. Al' glupo žensko, 'ta će. :)

16. Uf...različiti gradovi, veliki problem!

Ja sam srećan što sam na istom kontinentu sa mojom boljom polovinom. Zato i stucam samo 5000km da se vidimo i da se vratim nazad. :-)
    Zamisli da je neko od nas dvoje u Australiji, pa da moram da plivam onol'ko!

17. Joj, i ja našla kome da se jadam.. :) Ja se zbog ovih 200 km drndam, a vi 5000, bokte..
    K'o što ka'e ona stara poslovica "Daljina je za ljubav kao vjetar za vatru, gasi male, a raspiruje velike." :)
    A nisam ja odustala još, borim se! :)

18. најбоља ортакиња ми одлази у јебени Мостар на неки јебени светски уједињени колеџ. Посран сам.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.