Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ne mogu da zakopčam kUfer!!!
Strasno...
Segzy...
Nece da mi pokaze komentar sa 20 lajkova na nekom sajtu. Dodjavola.
imam problem, sat stalno pokazuje pola 3, čak i kad nije.
šta može da bude?
Ватикан и ЦИА. Предлажем ти промену имена и пластичну операцију. Напусти земљу или чекај да се врати Војвода ако си спреман да ризикујеш.
Mislim da je u tom sa tu kamera, sacam zvao MUP, pa će videti.. ho jebote..
Навуци се на доп има да те боли рацку која је ура.
šta može da bude?
Opipaj puls! Možda ti je vreme stalo.
Навуци се на доп има да те боли рацку која је ура.
Ma prestalo da me radi, pa mi se vratilo sve..
pojačaj za kvoter.
I dalje stoji dete mu.
Posle 3 godine mukotrpnog rada , na limundu nađem dres Tottenhama iz sezona 2002-2004 za samo 1.000 đunti, i zabode mi da ne mogu da se ulogujem pizda mu strinina, i tako neka čobančina uzme dres, težak bedak.
Sjebo sam tv, pratio sam upustvo kako treba, programiro daljinac na tv-u kako treba po peesu, sve komande mi zmešane sad, aukurac.
Django znas sta moze da bude, da za jedan TV ima vise kodova. Meni se desilo da na Toshibi ima 4 koda pa da treba dubodem pravi.
pazi, milion puta u zadnji sat vremena sam rererererererererererereprogramirao i nijedan kod nije valjao, ni ručno, ni automatsko traženje kodova, ispizdeo sam, ubiću nekog majkemi, mnogo sam sam zajeban sada, osećam.
bole,idemou,svilajnaaac!
ne zajebavaj me marya, mnogo sam ispizdeo večeras.
u redu je bojane,šalter 2.
Đango probaj da upališ pa ugasis, nekad zna da se tako popravi.