Moram nekom da se izjadam :((

1. džabe Denise, ne znam šta više da mu uradim, osim da ga trusnem u zemlju. i tv i daljinac, bez jebemti.

2. pa možda si jednostavno naleteo na škart daljinac. Reklamiraj ga ako imaš garanciju a imaš pošto po novom zakonu sva tehnička roba ima najmanje 7 dana garancije.

3. biče da je to Neške, već sutra odo da im jebem mamu maminu.

4. Upravo sam usisao dva gigantska pauka koji su blejali iznad mog kreveta.

Nikada nisam verovao u one tvrdnje da je covek u svakom trenutku udaljen od najblizeg pauka najvise 3m i da u toku zivota pojedemo u proseku 6 paukova. Sad verujem.

5. Meni se desilo da, kad sam ustala ujutru, pauk je visio tačno ispred mojih očiju. Koji je to šok kad se probudiš.

6. vučice,meni jednom bio na jastuku tik ispred očiju.

7. Mojoj sestri na moru bogomoljka isto tako. Glupi zglavkari.

8. Jbt...dobro ste ostale žive!

9. Ja volim bogomoljke. :)

10. dobro je kurde,ćuti,mogla sam biti paukova verenica!
    ili tvoja sestra bogomoljka man.

11. Meni se desilo da, kad sam ustala ujutru, pauk je visio tačno ispred mojih očiju. Koji je to šok kad se probudiš.

Je l' bio 20cm u prečniku, i je l' imao kljove od 3cm?

12. Ja volim bogomoljke. :)

Jel zato što posle seksa pojede muža? :)

13. vučica je pojela muža,ali pazi na romula i rema :3

14. Je l' bio 20cm u prečniku, i je l' imao kljove od 3cm?

Jok, to je bio kućni pauk. Onaj domaći, tanak. :) To se desilo kada sam bila mala a tad sam se mnogo plašila. Sad se kućnih paukova ne plašim.

Jel zato što posle seksa pojede muža? :)

Jok, već zato što su fascinantne, lepe su mi na izgled. Samo ne znam da li ujedaju kada ih uhvatiš. Nisam do sad to pokušavala.

15. Ne pijem pivo već 86 sati, i moram reći da me već pomalo kriza hvata.

16. Glavni ako si alkos nije dobro po zdravlje ako dugo ne pijes. U mom gradu je bio neki teski alkos i doktor mu zabranio da pije. I on onda nije pio 40 godina i umro. Jeste da je 86 sati daleko od 40 godina al zasto da rizikujes

17. Сељак страјкс аген!

18. Moram da probam dok sam još mlad.
    Nije lako, al' izdržaću, valjda

19. Obrijao sam bradu koju sam gajio mesec i kusur dana, jbg kad je mnogo porasla a nemam mašinicu samo malo da skratim. Sad sam smoren do jaja.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.