Cuvaj babu da ti duze traje! :)) Sad kad si otkrio cari druzenja u hitnoj! Ali, to je zbog vikenda! Tada ima najvise pijanih vojcica. Druge noci su mirnije. Tako, paz kako tempiras! =))
28°C, Doboj, Republika Srpska, i jedno 215 litara kiše po kvadratnom metru i 15 gromova po kvadratnom decimetru. Tako je bilo maloprije. A kada je počinjala kiša bilo je otprilike 35°C i duvao je vjetar tipa arapskog samuma....
Не знам тебра, и било му је време, ипак је за кера 16 година добар животни век, али сам њему веровао више него људима, надао сам се безразложно да никад нећу доживети овај дан.
Ne figurativno, stvarno me je boleo do malopre.
Jao, Manijače, suze mi pošle od smeJa :) Mislim, generalno, žao mi babe, al' važno da je sve ok ispalo :)
Cuvaj babu da ti duze traje! :)) Sad kad si otkrio cari druzenja u hitnoj! Ali, to je zbog vikenda! Tada ima najvise pijanih vojcica. Druge noci su mirnije. Tako, paz kako tempiras! =))
Ja sam mojoj redovno mešao tablete. Nažalost jednom sam se zajebo, ode baba.
znam zubuduće, od sledeće nedelje miksujem tablete samo petkom ili subotom uveče pred odlazak u grad, neću reskiram baš dva dana zaredom:)
Još ako imaš dve babe i dvojicu dedova... party!
nažalost, ova baba mi je jedina preostala od sviju njih, moram da pazim na nju, ne smem da pogrešim kao se dedom:)
u, dobro, bar si se izvežb'o! :)
Mozda se i babi dopadne taj drustveni zivot i - ojhaaa, sreci nigde kraja! :)
na greškama se uči:))
http://www.youtube.com/watch?v=DlvhQClIE6w
41 СТЕПЕН! ВИШЕГРАД ООООО
Moram da farbam kosu, a kod mene 401 stepen u potkrovlju..
28°C, Doboj, Republika Srpska, i jedno 215 litara kiše po kvadratnom metru i 15 gromova po kvadratnom decimetru. Tako je bilo maloprije. A kada je počinjala kiša bilo je otprilike 35°C i duvao je vjetar tipa arapskog samuma....
to će dođe i kod mene noćas garant, može.
Излази Даун 4! Хел Јеа! Ал' тек осамнаестог септембра :(
http://www.youtube.com/watch?v=8Xw2siSx7Ew&feature=player_embedded
Отишао ми кер уз ког сам одрастао у Валхалу.
Е јебига, биће му до јаја тамо, ићи ће у лов сваки дан и ждераће јунећу ногу.
Не знам тебра, и било му је време, ипак је за кера 16 година добар животни век, али сам њему веровао више него људима, надао сам се безразложно да никад нећу доживети овај дан.
Нек' срећно наскаче Валкирске кучке тамо...