Moram nekom da se izjadam :((

1. Smoren do jaja? Pa gde ti je to bila bradica?

2. hahahahahhahahha dobra Kurde, dobra :D

3. Ma zajbevam se...nekako smorno veče, pa improvizujem sam sebi zabavu.

Ne zameri... :-)

4. Ma kakvi brate nasmeja me lepo, de su mladi tu je i šala :D

5. Нема пара више :(

6. Bole me krsta najstrasnije.

7. Postoje stvari koje me užasno nerviraju na Vukajliji, kao ova situacija npr:

Obratite pozornost na ranking ovog autora: http://vukajlija.com/recnik/autori/20653
    i ranking ovog autora: http://vukajlija.com/recnik/autori/4335

Kako jedan Stefan Kostić može biti bolje plasiran od jednog Ciklona, koji je po meni među top 5 autora na Vukajliji? Je li moguće da su Kostića ljudi čitali samo zato da bi mu se uvukli u bulju dok je bio moderator, pa je dobio još par odabranih više dok je bio moderator da se ugura među top 100?

Da se zna da nemam ništa protiv čovjeka, nego mi je on najbolji za primjer.
    Realno, Kosta i spada među top 100, ali kako jedan Ciklon može biti tako daleko od vrha, a svi ga vjerovatno više cijene (njegov rad, ne ulazim u karakter osobe) od Koste?

Još Ciklon ima dvije godine staža više.

Jadi moji :)

8. Je li moguće da su Kostića ljudi čitali samo zato da bi mu se uvukli u bulju dok je bio moderator, pa je dobio još par odabranih više dok je bio moderator da se ugura među top 100?

da prostis, podrzao bih te da si prije 2 dana to pitao. sad je pickasto....

9. Hah, to misliš da nisam smio ovo napisati dok je on bio moderator, jer bi postojala mogućnost da me banuje? Grdno se varaš ako imaš takvo mišljenje. :)

A i rekao sam da sam njega uzeo za primjer zato što ta priča o "lajkovanju" ide uz njega, jer je bio moderator o kojem se najviše pričalo, pa su zato autori pokušavali da mu se uvuku u pakaš (moje mišljenje) ne bi li ih on probio. hnjo hnjo

Evo ovako onda:
    http://vukajlija.com/recnik/autori/43221

Zašto je on lošiji od Ciklona? Realno je bolji od Ciklona i definitivno je broj 1 po tekstovima koje izbacuje.

10. Poč'o sam mnogo da se znojim. Odjednom. Oznojim se ja k'o čovek, pre, al' sad mnoogo više. Znači izađem napolje i majca može da se cedi. ŠTA DA RADIM?!?!? :s

11. Poč'o sam mnogo da se znojim. Odjednom. Oznojim se ja k'o čovek, pre, al' sad mnoogo više. Znači izađem napolje i majca može da se cedi. ŠTA DA RADIM?!?!? :s

Nosi vešmašinu i štrik sa sobom, pa peri i suši u hodu.

12. Вехбија, Кафка, Змиа... све троје су иза те тројице, па ништа. Не одражава та листа суви квалитет, већ је збир више фактора. Али је изузетно занимљиво како си попљувао свеже размодованог и суптилно нахвалио баш модератора.

13. Evo u sljedećem postu sam "popljuvao" moderatora. To ne vidiš, a? :)

14. Ajde da je to slucaj sa samo jednim autorom nego vise njih, na desetine ih je. Koriste sajt da bi jedni drugima lupali pluseve na svakakva govna koja objave. naprimer neko napise definiciju "Auto - sluzi za prevoz od kuce do posla, porodice a cesto i ljubavnice" i oni se svi sjate s plusevima i komentarima "pravi sleng, no sto!" i ostalim iritantnim nebulozama. Zbog toga je ona opcija prati autora veliko zlo a mala korist.

A se seca neko Artemide, koja je pisala seksualne definicije pa se okupila bila horda pacenika koji su joj na ta govna lupali pluseve? Ona je tad bila moderator, i tad je bila medju najbolje rangiranim autorima, onda su je razmodovali i te definicije su volsebno nestale.

Kako rece neko ono, istorija se ponavlja ili...?

15. Али је изузетно занимљиво како си попљувао свеже размодованог и суптилно нахвалио баш модератора.

upravo to. mozda je slucajnost ali jebemliga, upada u oci.

nego, lista autora ne znaci nista. ni straja ni RD nisu najbolji pa su eno na prva 2 mjesta, daleko ispred svih. lista je kurac, greota je jedino kad su neki dobri autori zapostavljeni i kad nisu citani. tipa caplin http://vukajlija.com/recnik/autori/178556 koji je bio anonimus do prije mjesec dana ili tako nesto.... a to sto je zyc par mjesta iza sticka, nije neka ogromna steta, ne znaci to nista.

16. Realno, gej je pljuvanje Kostića sad. Jes da i ja to radim, ali sam ga pljuvao i pre, tako da se poništava, na neki način.

17. Konačno da mi neko odgovori na pitanje, a ne da me napada kako se ja uvlačim nekome, te zato hvala, Meśa. :)

Nešto se baš ne sjećam Artemide, relativno sam mlad autor, tako da vjerovatno nisam bio ni u planu dok je ona ovdje orgije pravila.

A čudan je taj fenomen, majke mi. Ja pratim 64 autora, većinu zbog njihovog pisanja, a neke i zbog nekih drugih razloga (ne mogu nicka da se sjetim npr), i nikada nisam bezveze lupio plus ili minus. I dan danas praćeni autori dobivaju minuse od mene, nebitno ko je u pitanju.

Možda mi zato i nije jasno kako kod nekog može da bude drugačije, kako mogu bezveze da lupaju nekome minuse ili pluseve.

18. Kako? Lako. Zato sto neko odje dolazi zbog zabave a neko zbog pluseva.

19. Ahmadinejad
    Realno, gej je pljuvanje Kostića sad.

I ponavljam, ne pljujem čovjeka, samo ga navodim kao primjer, jer realno, njega svi znamo, a i bio je moderator, te se savršeno uklapa u priču. :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.