Moram nekom da se izjadam :((

1. Koji smor. Odem na čas u wc i vratim se kad ono obrisana mi defka. Zbog čega? Da l' zbog mog komentara gde sam linkovala svoju odaaaavno napisanu ili zbog toga što se moderatoru nije svidela? Ne znam da li postoji original. Ako neko nađe neka mi da link.
    Edit: Eno, ode još jedna. :(

2. није, отишла је само једна :)
    мислим, кад си се тако фино изјадала, вратих ти ону, као, бољу :)

3. Hvala Luli. :) :*
    Ma bila je još jedna, ona "Zapišati se". Nema veze za nju, ionako je malo ofrlje napisana ali bila je dobra ideja.

4. па била је, знам. ал једна је оживјела а друга, вала, јок! :)

5. Mnogo pušim drogu. Moram da skuliram neko vreme, red je.

6. Mislim da ne postoji gori Dom zdravlja od ovog mog seljačkog. Pod hitno, čim mi završe s previjanjem ovog prokletog palca se prebacujem u bilo koji drugi i aupičkumaterinu!

7. kucam izraz na pretrazi. Vidim jednu definiciju sa tim izrazom. Svoju.

8. Bolesna sam...imam gripu, boli me grlo, imam temperaturu....i koga boli kurac za to. Narocito ove radnike doma zdravlja u mom selu. Jebo ih ko ih postavio tamo.

9. Цига ми мазн'о лопту.

10. Narocito ove radnike doma zdravlja u mom selu.

+ tri zilijarde
    Da ne poverueš koliko te razumem. :) Danas se, d'izviniš na izrazu, jebav'o 6 sati po raznokakvim sranjima, tako da ti je kristalno jasno koliko sam isfrustriran. :)

11. Upala mi je četkica za zube u vreću praška za veš! Možda ne preživim sledeće pranje zuba.

12. a jadna:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

13. Бар ћеш се надрогираш, буде весело.

14. Пронашао сам неке бабине негро бомбоне што их крије у кухињи. И онако ставим бомбону директно из кесице у уста и нисам провалио да се у њој нагомилали мрави. Јебеш ми матер ако није лепши осећај кад ставиш говно у уста да ти стоји ту 10 дана. Избљувао сам се по соби к'о никад ! Још имам осећај да ми се гамад мота по ждрелу. арггхххх

15. Готивим етно ко ексераши техно.

16. E, moj Shomy, potpuno te razumem. Tako sam i ja jednom pitala babu jel ima nešto slatko, ona mi dade neke načete napolitanke, one obične sa lešnikom, ja bez gledanja pojedem jednu i kad sma htela da uzmem drugu - vidim da su po njima oni sitni beli crvići....živote....

17. Кад си већ споменула црвиће, ја сам пар пута појео оног из јабуке.
    Загризем јабуку и видим пола црва у њој. И шта ме боли курац кад сам већ згут'о пола, одерем и ону другу половину :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.