'Nači ne baguje samo meni. Dobro je jebote. Ja se usr'o da mi se net nešto skenjao jer radi inače malo slabije nego obično, ali ne toliko čoveče. Katastrofa. Inače, sjeb'o sam prst danas gadno pomerajući jebeni sto za prokleti kompjuter, vrag mu mater jeb'o cigansku. Samo se nadam da nije nešto zajebano, mada je bilo dosta krvi. Doduše, inače imam problema s tim da mi se krv jako teško zaustavlja, tako da... I taman rek'o da malo lepo nolajferišem ovde k'o čovek posle gotovo celog dana provedenog bez kompa, kad ono - ĐAVOLA! Neka neko objasni onima koji nisu gledali onu epizodu Saut Parka kako se popravljaju interneti da mogu da nolajferišem BRE!
Nabaci mrežu na njih i pohvataj ih.
Ја имам на селу 4 мачета и само једно ће преживјети. Скаутујемо које ће то бити :)
http://img560.imageshack.us/img560/2570/alf.png
Hahahaha Mus. :)
aaahahahahahaaa...
Vreme je da vec neko stane na put mackama po netu!
mačke su u cevkama!
Vuka mi je kao da imam Windows 95
Деси цаво јеботелеб сто година, Вукајлија на таблетама за спавање данас, СОУ ГЕИ!
Postalo dosadno cavo :D
VERI GEI, duradi neko nešto, ne mogu da pišem ki čo'ek
Ušla voda u koaksijalne kablove! Nema drugog objašnjenja...
'Nači ne baguje samo meni. Dobro je jebote. Ja se usr'o da mi se net nešto skenjao jer radi inače malo slabije nego obično, ali ne toliko čoveče. Katastrofa. Inače, sjeb'o sam prst danas gadno pomerajući jebeni sto za prokleti kompjuter, vrag mu mater jeb'o cigansku. Samo se nadam da nije nešto zajebano, mada je bilo dosta krvi. Doduše, inače imam problema s tim da mi se krv jako teško zaustavlja, tako da... I taman rek'o da malo lepo nolajferišem ovde k'o čovek posle gotovo celog dana provedenog bez kompa, kad ono - ĐAVOLA! Neka neko objasni onima koji nisu gledali onu epizodu Saut Parka kako se popravljaju interneti da mogu da nolajferišem BRE!
Jer to ona epizoda kad Rendi čeka u redu za net, pa tamo rukobludi?
Da da. :)
Шта фали виндоусу 95? :Р
То је бре класика! лололо
So mainstream xD
Juce mi neka kiselincina usla u desno oko. Plako sam ko Augentaler na Marakani devedez prve.
Ne koristim više "ako me razumeš" zbog Pokojnog Mileve. A volela sam to da kažem.
Gleda mi se romantična komedija ali ne znam za koju da se odlučim jer su sve iste. Smor! :(
Taman sam htio da napišem status kako je vruće napolju kad ono zahladilo. Katastrofa.