Moram nekom da se izjadam :((

1. http://www.youtube.com/watch?v=EGbtoMM9CQk&feature=related

Jedna maloljetnica mi predložila da se jebemo uz ovo. Odbio sam. Kacam kreten.

2. Ja uz to koljem krmad.

3. Jada li se ođe iko il ste prestali, kolje vam grabovo? :D

4. nema 'ljeba od toga više

5. Evo ja. Ne mogu da zaspim. :(

6. Nadži sebi kakvog plećatog da te uspavljuje na maljavim grudima opaaaaa

7. Moj plišani zekaaaaaa! Hvala Skočko. Idem da ga zagrlim. :)
    Edit: Imam sličnog. Baš je sladak. :)
    http://img43.imageshack.us/img43/7893/zeclajkan15.jpg

8. Ne mogu na Jutjubu da nađem pjesmu od Princa Fury, ne mogu niđe da je nađem. Konačno sam se sjetila koja je, posle deset godina, i sad ne mogu da je nađem i da je čujem.

9. А је л' ти баш треба да је на јутјубу или на нету, или може и мп3?

10. Svejedno, samo da je čujem. Tražila sam je, ali možda slabo tržaim. Nemoguće da je nema.

11. Jeste. Ili ti dobro ili ja slabo tražim. :) Fala.

12. Нема на чему ;)
    Имаш и мп3 ако хоћеш да скинеш на beemp3.com
    х)

13. Dobila ja kao posao 8 dana na nekakvoj luksuznoj motornoj jedrilici od cca 36m..plaća odlična...sve u teoriji izgledalo mrak.....kao ono.....

HVALI MORE, DRŽ' SE KRAJA!!!

Nije ova uzrečica džabe.... crkla ja dabogda ako se ikad više popnem na išta što pliva, pluta ili plovi vodom!!!!!
    Ne razumijem ja ljude koji plate preko 20.000 eur za tjedan dana na brodu!!!

Gdje si pijan bez kapi alkohola...
    loviš ručak po stolu...
    izrigaš sve što eventualno uspiješ pojesti....
    vežeš se za krevet da znaš gdje si leg'o...
    naizmjence ili istovremeno nemaš struje, pa vode, pa zraka...

jeb'o ti taj godišnji odmor, a kamoli pos'o!!!!!!

14. Taj fazon. Ja mislila samo ja mrzim more. More je sranje, realno, reka bolja sto puta.

Nego... Ima li autor Francky Delevra neku definiciju koja nije odabrana? :D
    I zasto vise ne dolazi na sajt? Ja se tacno nesto rastuzim kad vidim da je neko prestao da dolazi. Mislim, znam da oni sad piskaraju neke gluposti na Tarzaniji (koje su iskreno vec pomalo smorile), al' mogao bi da navrati nekad, cisto da promeni datum poslednje posete..

15. Мрзим ову тему, мрзим јадање преко Интернета, али морам. Има тренутака кад вам дође да урлате и вриштите на сав глас. Много се накупило у мени, а не знам коме да се обратим. А и мислим да ће свако наредно јадање бити ништа према овоме.

Елем, преживео сам два најстрашнија месеца у животу. Све је почело крајем маја кад сам добио корпу од једне гуске у коју сам се зателебао падајући на њену "тужну" причу о "њеном тешком животу". Тако ми и треба кад покушавам да будем фин према глупачама. А ја пошто сам то веома тешко поднео јер нико не сме да се игра са мојим осећањима и мојим егом, односно сујетом, то се код мене манифестовало кроз проблеме са бубрезима и бешиком, а све на нервној бази.

Урадим анализу крви и мокраће, а резултати катастрофални. Одем код уролога на преглед, нађу ми песак у бешици и камен у бубрегу. Међутим, да од зла увек има и горе, уверио сам се само неколико тренутака касније кад је уролог на улразвуку видео тумор на десном тестису. Најгоре од свега је било то што доктор само што није почео да кука на сав глас. Одрадим тест на тумор-маркере, резултати су били лоши. Други уролог ме је малтене припремио на најгоре. Десио ми се, дакле, тренутак у животу кад ти неко каже да можда нећеш кроз коју годину да будеш жив. Премро сам од страха. Морао сам на хитну опреацију и боловање од 3 месеца најмање. Трећи доктор је био ипак оптимистичан. Једино је било добро што сам имао неколико пријатеља уз себе који су ми дали подршку коју породица није могла да ми пружи јер су они били уплашенији од мене.

Оперисан сам успешно, истрпео понижење да те третирају у болници како комад меса, лежао у локви крви више од недељу дана, издржао и то сам могао да се перем из делова и да се тек после десет дана окупам као човек. Прошао сам и кроз муке везане за хемиотерапију, хвала Богу и то је готово, а и резултати после операције су добри и све се вратило у нормалу. једино не смем да правим децу у наредних годину и по дана.

Дан после операције, док сам ја учио поново да ходам, она гуска је објавила да је у вези са другим. Кад сам изашао из болнице, ја сам то видео на Фејсу. Како ме Бог дао оваквог каквог сам (изгледа тешког пичкопаћеника), ја сам написао песму посвећену њој и урадио музику за ту песму. Лежао сам на кревету, записао сам песму на мобилном, а музику сам искомпоновао опет лежећи на кревету са све завојима и концима.

Док сам био у болници, мој клуб чији сам играч и председник је изгубио утакмицу у баражу за виши ранг. Не би моје присуство ни на терену ни поред много помогло, јер нисам неки фудбалер, али би ме сигурно пролазак у виши ранг доста орасположио.

Да све буде горе и фирма у којој радим је запала у кризу и не примам плату већ више од 2 месеца. Сав хаос је почео баш кад сам ја отишао на боловање. Егзистенција ми је угрожена, а и постдипломске студије које сам планирао су под знаком питања.

Да све буде горе, једини у друштву сам без девојке и сад кад су ми изласци са друштвом неопходни ја сам тај који увек извиси јер моји другови имају обавезе према девојкама. А што је најгоре девојке мојих другова очима не могу међусобно да се гледају, а девојку која ми се тренутно допада не желе да виде ни на 50 метара близине.

Код куће није баш најбоља ситуација, родбина (браћа и сестре) и не пита за мене, нити их занимам, све у свему кроз најстрашнији период у животу пролазим сам. Џабе ме другови теше да су ту уз мене, кад се ја осећам усамљено. Нити смем на море, нити смем на планину, а и да хоћу немам с ким да одем било где јер девојке мојих другова неће да иду ни са ким него само свака са својим дечком јер не могу једна другу да поднесу.

Желео сам ове године да будем здравији - болеснији сам него икад.
    Желео сам да не будем распет између жеља и могућности - жеље су ми још више неоствариве, а могућности никакве.
    Желео сам да мој клуб уђе у виши ранг - изгубили смо у баражу, а сад немамо ни средстава за даље такмичење.
    Желео сам да напредујем у послу - чека ме неизвесна будућност.
    Желео сам праву љубав - доживео сам невиђена понижења. Једна се продала за клошарење у великом граду, а друга ми и не да да јој се приближим јер сам изгледа и превише старији од ње.

Из свега овога сам научио да у овом времену морам бити зао према онима који су зли према мени, да морам да се осветим сваком ко ме је лоше задужио, да не верујем девојци када плаче, чак и када јој је стварно тешко и да кад видим човека у невољи да га само заобиђем и окренем главу. Чинио сам добро свима, поготово последњих годину дана, помагао сам свакоме ко ми се обратио за помоћ, а вратило ми се најгоре. Није фер! Где је ту правда? Ко је рекао, ко је слагао да се добро добрим враћа?

А она... она гуска... Хе, па она ужива и смеје ми се у лице јер је одабрала пре да буде клошарка у великом граду него дама у малом. Док ја стрепим од сваке наредне контроле код лекара, она ужива. А једини сам се према њој понео као човек јер су је сви њени бивши третирали као стоку. Себе сам потценио, а њу преценио. Јбг, не умем да будем скот према женама (или нисам умео све док ми се ово није десило). Све у свему, боље би јој било да ме не сретне наредних 50 година, ако јој је живот мио.

Можда моја ситуација може да се опише кроз прва два стиха моје већ споменуте песме:

СВЕ КАО ИГРА ПОЧИЊЕ,
    А ОНДА СРЦЕ НАПРАВИ ГЛУПОСТ...

16. Iako je konkurencija mala - teško je biti čovjek.

17. Au Fendere, komšo, neam reči..tuga čoveče.
    A ja taman hteo da se izjadam kako sam dobio pesnicu u obraz pre 2-3 sata..ovo moje ništa naspram onog što si ti napisao, jer je lik taj popio dobre batine ipak.

18. Zaključajte temu, nema dalje.

19. Али видиш, Фендеру... Гледај то из овог угла - Да ти та наказа није то урадила, не би открио тај тумор и можда не би био жив...
    Жене нису вриједне нервирања, среће ми моје... Како сам старији, све више то видим :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.