Moram nekom da se izjadam :((

1. Fender Stratocaster, сад прочитах твој пост.

Пази, једино битно је да си прогурао то са тумором, ЈЕДИНО!

Посао, девојка, клуб, све је то пролазно човече..данас је ту сутра није, не само код тебе.

Па ако имаш вере, све се може променити за кратко време, рецимо нађеш посао у доброј фирми и тамо упознаш екстра цуру коју ожениш, е што се фудбала тиче, ту нема помоћи, тај спорт није за нас :)

2. od svoje 3. godine zivota zakopavam svoje probleme duboko u sebi, ne govorim ih nikome, i ja sam blizu pucanja kao fender, svaka cast njemu, ja nemam hrabrosti ni ovdje pisati o svojim jadama.

3. Прочитао сам и Фендерову причу, и причу Главног. На прву сам заплакао, и ћале ме пита шта није у реду, а на другу само што нисам повратио, јер ми је слаб стомак за такве ствари.
    Доста сам млад, а прошао сам кроз свакаве ствари као клинац, и дан данас трпим последице које су грозне, мада ништа није као ове две приче.
    Знам да не могу дати утеху Фендеру која ће га скроз утешити, али само могу рећи, Фендер, боли те уво, живот ти нуди још много ствари у којима можеш да уживаш и да им се радујеш. Кад ти живот (или нека глупача) одузме оно што волиш, јеби га, можда нема назад, али научи да са осмехом користиш оно друго што имаш. :)
    Нема правде, већ сваком по заслузи. Према зломе буди зао, према доброме добар. И баш те брига шта ће ти ко рећи. Тако је најлакше и најмање ћеш жртвовати себе за циљ који сматраш добрим, а на крају се испостави да није добар уопште.
    Само напред, и к'о што су већ поменули, лоше остављај иза себе, и не дај да те спутава и да ти уништава здравље и живот.

4. da otvorimo neko temu za samo nas kojima je potrebna grupna terapija? :D

5. Fendere, opali po žicama čistije tonove.
    Ne traži više ni razlog, ni krivicu : ta mala nije tebe izabrala i to se kasnije pokazalo kao pravi izbor (JER, da je tada tebe izabrala, već bi te do sada ostavila jer teške momente ne bi ni podnela : sigurno joj ne bi prijao dok si pod hemoterapijom, a i kasnije : možda je maloj važnije more od tebe). Uz nju ti razočarenje nije ginulo. Za nju je to bio test na kome je pala još na popunjavanju ličnih podataka. E, sad, da nije bolesti, već bi ona bila arhivirana. Ovako, zaključao si se u tom konfliktu. Dakle, prihvati se hirurgije i amputiraj ostatak emocija pošto ih ona nije vredna. OK?

Bolest. Kakava god da je, koliko god je lečenje bilo teško, ti si to pobedio. Olimpijska medalja. I dalje si u istoj disciplini jer trebaju ti kontrole i ostalo. Jeste, najgore si prošao, smogni snage i ....
    Čestitam na hrabrosti. Čoveče, svaka ti čast. Ja ti držim palčeve (što, prevedeno na moj život, znači da ću ti upaliti sveću za zdravlje).
    Nisam jedina.

6. A makse tamo, nemam ti ja vremena za takve priče ... Mislim dođe momak i ne može tako da priča sa mnom .. Nisam ja juče bio tamo, nego sredinom marta mjeseca ..

7. Jbt, zar sam ja jedini koji nije potresen ovim pričama? Pu, kaki sam ja robokap....

8. nisi jedini, nije ni mene, jednostavno sam otupio na tragedije, kada ti se nesto cesto desava postanes imun na to :)

9. Mi Bosanci smo rođeni otupljeni, nas je rat samo još malo dotupio....

10. Jebemtisudiu kad sudi nepostojeći penal. Pa čak i u jebenoj engleskoj ligi.

11. Des skočko kad te odbanovali

12. tako je skocko, rat nas je dokusurio, sta bih dao da se ne sjecam toga i jos par stvari.

13. Eo brate, dobio odban kacu banovali Stićkoa i Đimija....

14. krupovrbaski zmaj
    da otvorimo neko temu za samo nas kojima je potrebna grupna terapija? :D

Да сачекамо да се овде региструје неки психолог или психијатар па да направимо групну сеансу. :)))))))))

majav
    Fendere, opali po žicama čistije tonove.
    Ne traži više ni razlog, ni krivicu : ta mala nije tebe izabrala i to se kasnije pokazalo kao pravi izbor (JER, da je tada tebe izabrala, već bi te do sada ostavila jer teške momente ne bi ni podnela : sigurno joj ne bi prijao dok si pod hemoterapijom, a i kasnije : možda je maloj važnije more od tebe). Uz nju ti razočarenje nije ginulo. Za nju je to bio test na kome je pala još na popunjavanju ličnih podataka. E, sad, da nije bolesti, već bi ona bila arhivirana. Ovako, zaključao si se u tom konfliktu. Dakle, prihvati se hirurgije i amputiraj ostatak emocija pošto ih ona nije vredna. OK?

Bolest. Kakava god da je, koliko god je lečenje bilo teško, ti si to pobedio. Olimpijska medalja. I dalje si u istoj disciplini jer trebaju ti kontrole i ostalo. Jeste, najgore si prošao, smogni snage i ....
    Čestitam na hrabrosti. Čoveče, svaka ti čast. Ja ti držim palčeve (što, prevedeno na moj život, znači da ću ti upaliti sveću za zdravlje).
    Nisam jedina.

Она и не зна шта се са мном десило, бар ја мислим да не зна јер сам рекао заједничким друговима да јој ништа не причају. Што се мене тиче, она је прошлост. Нека која на Фејсу лепи слике пре и после секса са својим новим дечком, не заслужује да јој се опрости. Већ имам начина да јој наудим, а да ли ћу и како ћу то урадити, то задржавам за себе. Ако ми се укаже шанса да јој вратим мило за драго, нећу је пропустити. Због ње су многи прокукали, време је да и она прокука. На срећу већ ми је једна друга девојка интересанстна, тако да ћу ову да архивирам, али јој памтим све.

15. Fendere, fala bogu pa jajca su ti čitava, i kako stoje stvari nećeš, ako bog da, na ahiret uskoro, mislim da je to ipak motiv za sreću broj jedan. ;-) Verujem da si mnogo besan zbog toga što te ta devojka ostavila, ali nema potrebe da se svetiš toj curi, u krajnjem slučaju odluka da ne bude sa tobom je izbor njene slobodne volje... ajd' da te prevarila, nešto naudila ili eto pa i da razumem. Ono što sam ja skontao iz tvoje priče jeste da te ostavila u vreme koje se poklopilo sa ostalim nedaćama koje su te pritisle, što je verovatno pojačalo sva ta negativna osećanja. Sa druge strane, povređen ti je ponos, a uz sve to što ti se dogodilo, verujem da imaš dosta besa nakupljenog u sebi. Gledaj da to kanališeš u nešto pozitivno, recimo da se izboriš sa svojim porodičnim, finansijskim i ostalim problemima.

16. Prosto je zapanjujuće kolika je razlika u doživljaju kada pročitaš novinski tekst tipa "mladić izgubio nogu u saobraćajci" i ličnu ispovest osobe kojoj se to desilo...

17. Billy Sharp
    Prosto je zapanjujuće kolika je razlika u doživljaju kada pročitaš novinski tekst tipa "mladić izgubio nogu u saobraćajci" i ličnu ispovest osobe kojoj se to desilo...

Језиво је кад читаш тако нешто јер одмах у глави замишљаш шта се дешавало тог тренутка. Горе је од гледања било ког хорора или ружног сна јер у питању није филм или сан већ застрашујућа јава.

Luks Učitelj
    Fendere, fala bogu pa jajca su ti čitava, i kako stoje stvari nećeš, ako bog da, na ahiret uskoro, mislim da je to ipak motiv za sreću broj jedan. ;-) Verujem da si mnogo besan zbog toga što te ta devojka ostavila, ali nema potrebe da se svetiš toj curi, u krajnjem slučaju odluka da ne bude sa tobom je izbor njene slobodne volje... ajd' da te prevarila, nešto naudila ili eto pa i da razumem. Ono što sam ja skontao iz tvoje priče jeste da te ostavila u vreme koje se poklopilo sa ostalim nedaćama koje su te pritisle, što je verovatno pojačalo sva ta negativna osećanja.

Ствар је у томе да сам ја мислио да је она моја, а уствари није. Што је најгоре, ни она сама не зна чија је. И свачија, и ничија. Јбг, завлачила ме је и то жешће. Разумем да јој се нисам допао, него јесам. Испричала ми је она много ствари из свог живота које не би причала неком у ког нема поверења. Хтео сам да јој помогнем око многих њених проблема, али она је другачије хтела. И да све буде луђе, невезано за ову моју ситуацију, њој је било потребније да овог лета буде са мном, него мени са њом. Било како било, време је да размишљам о лепшим стварима, а о њој нека други суде.

18. daj fb profil te krave, da je podjebavamo preko laznjaka, imam jedan gdje glumim mladog perspektivnog gastarbajtera :D

19. Већ имам начина да јој наудим, а да ли ћу и како ћу то урадити, то задржавам за себе. Ако ми се укаже шанса да јој вратим мило за драго, нећу је пропустити.

Ne poznajem te, ali me je tvoja priča itekako dodirnula iz nekih ličnih razloga. Sve što imam da ti kažem je da pokušaš da se okreneš isključivo pozitivnim stvarima, a da bes i želju za osvetom ostaviš daleko iza sebe. Sve ono što planiraš da uradiš neka bude samo za tvoje dobro, put ka potpunom izlečenju vodi kroz optimizam, nezlobive misli i gledanje u budućnost. Ona je prošlost i nije vredna više ni jednog jedinog trenutka u tvom životu. Zakopaj, sahrani, zaboravi, zaključaj tu temu i otvori neke nove prozore jer je život pred tobom!

20. natnat, kamo srece da je to tako lako kao sto ti kazes :), znam da treba tako kako ti kazes, ali je previse tesko izaci na taj put.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.