Moram nekom da se izjadam :((

1. Pored priča koje pročitam na ovoj temi, moje brige su tako male. Shvatam da ja treba da se pohvalim tim malim brigama.

natnat, kamo srece da je to tako lako kao sto ti kazes :), znam da treba tako kako ti kazes, ali je previse tesko izaci na taj put.

Može biti, ali vremenom... imaće on motiva za život i zaboraviće na tu djevojku.
    EDIT:

imaće on motiva za život

Već ga ima, uvijek ga ima, samo treba da ga se sjeti.

2. uvek možeš da joj posvetiš defku :)

3. Veoma teška životna priča!

Tvom bratu želim potpuno izlečenje i brz oporavak!

4. greskom sam obrisao moj post, hteo sam da prepravim nesto pa sam izbrisao jbg :)

5. natnat, kamo srece da je to tako lako kao sto ti kazes :), znam da treba tako kako ti kazes, ali je previse tesko izaci na taj put.

Nisam ni rekla da je lako, na tome treba raditi, ali ako se stalno vraćaš u prošlost, za tebe nema budućnosti. To što je iza tebe, treba tamo i da ostane, a što pre shvatiš da su ljudi ili događaji koji su te u prošlosti povredili ne trebaju na tebe da imaju uticaja koliko zrnce prašine, to bolje po tebe.
    A da je teško, teško je. Pa šta ako je teško? To ne znači da treba odustajati.

6. Bruce
    uvek možeš da joj posvetiš defku :)

Већ сам написао једну такву дефиницују и то још пре него што сам је упознао.

http://vukajlija.com/necu-te-jebati/507227

Ма имам ја, хвала Богу, мотива за даље. Имам ја још пуно разлога за смех. Само сам из овог научио да морам да мање да се бринем о другима, а више о себи јер људи у данашње време и нису превише захвални.

7. Нисам ти читао дефку али сам ти шикнуо плус да те орасположим, ето, видиш да ти се срећа мења на боље. :)

Ако модови ово виде, прочитао сам, не оцењујем ја без читања О:

8. Јебем ти колико људи могу да буду говеда! Клуб ми се распао јар сам ја испао крив што сам болестан и не могу да се посветим максимално руковођењу клуба. Мајке ми, даћу 300 евра на тројицу табаџија и да иду редом и да бију. Човече, колико су људи незахвални. Сви се праве блесави, преузимају моје заслуге на себе, а ја остадох сам. До јуче један другог пљују, а сад ме бришу са листе пријатеља на Фејсу, одбијају ми позиве, не одговарају ми на поруке, а међусобно се договарају о неким новим заједничким активностима. Само си добар кад им дајеш паре и радиш за њих. Још ти се смеју због свега.

Е, мајке ми, има да нађем неког кримоса да преузме клуб да пере паре, а ја ћу да доведем 20 нових играча и да наставим да водим клуб. Дефинитивно највећа говеда су у фудбалу. Ма лепо сам требао да играм тенис, али ја нисам хтео да будем пичка и сноб, него прави сирови Балканац који игра "мушки" спорт - фудбал.

9. ma jebe ti se, moras nauciti biti zao :)

10. Fender Stratocaster, до задњег поста сам те сажаљевао и давао ти подршку. Сад си оздравио, поново си ведар духом и то је лепо. Задњи пост ти је атеншн вхоре, тако да ти је сесија завршена, превише си оздравио.

11. Fender Stratocaster, до задњег поста сам те сажаљевао и давао ти подршку. Сад си оздравио, поново си ведар духом и то је лепо. Задњи пост ти је атеншн вхоре, тако да ти је сесија завршена, превише си оздравио.

I ja bih rekla.

12. Iluzija
    Fender Stratocaster, до задњег поста сам те сажаљевао и давао ти подршку. Сад си оздравио, поново си ведар духом и то је лепо. Задњи пост ти је атеншн вхоре, тако да ти је сесија завршена, превише си оздравио.

Не разумем шта си хтео да кажеш овом поруком. Нисам нисам хтео да вређам било кога ко се бави тенисом, само ми је мука од свих који се последњих година ложе на тај спорт, а ништа нису знали о тенису пре него што се Ноле појавио.

А написао сам оно јер ми се смучило што поједини мисле да сам ја окачен на чивилук па могу да ме цимају кад им падне на памет. Нервира ме кад 20 људи напада једног ког ти стално браниш, а кад ти и тај окрене леђа, због неког свог лудила, због тога што не може да ти намеће своју (само)вољу, ти исти који су га пљували трче за њим, а мене нападају. Да ли је могуће да су многи постали толики бескичмењаци? Или јеси пријатељ са неким, или ниси, нема средине.

13. Boli me kičma, ali to nije ništa strašno.

14. Boli me kičma, ali to nije ništa strašno.

http://www.youtube.com/watch?v=ydfJ_yHLn8o

15. Ajde modovi odaberite Fenderu defku da ga makar malo oraspolozite. Ova bi mogla da ispuni svrhu.

16. Denisx
    Ajde modovi odaberite Fenderu defku da ga makar malo oraspolozite. Ova bi mogla da ispuni svrhu.

Немој, није још време за одабране. :)))))
    А и није потребно да ме орасположите. Решио сам да ме буде баш брига за све. Бре, кад је неко незахвалан, нека се тера у три лепе, а ја ћу да имам бригу или-две мање. Колико неко неће са мном, ја нећу двапут толико.

17. Banujte Fendera, mesa se u izbor odabranih definicija!

18. Hoću da promenim avatar i kucam u slikama "vuk" i iskoči mi Vuk Jeremić :(

19. Ау Вучице, ти си баш у проблему.

20. Prejeo sam se, pojeo sam ribu, 3 skuvana jaja i pola hljeba namazanog kremićem. Saću još i sladoled da pojedem. Stoka.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.