Moram nekom da se izjadam :((

1. Vučica21

Molim dotične koji me prozivaju da izbegavaju moje pojavljivanje ako im toliko smetam i svi mirni.

Избегавајте моје појављивање ЛОЛ

2. Šta god, samo me izbegavajte. Ja vas ne prozivam niti vam se kačim da vas smaram nemojte ni vi mene.

3. Како не прозиваш? Прозиваш здрав разум. Пишеш небулозе, има ли горе прозивке.

Немој ти ништа да пишеш на форуму и видећеш да ти нико неће ништа одговорити на то што ниси написала.

4. Šta ste se unervozili k'o da vam rastu kutnjaci! Rlx, uživajte u životu.

5. Србује ми неки комшија триста на сат... Руше ми се зидови од национално преосвешћених народњака.

6. Ne učim cijeli dan, jeb'o me konj, moraću večeras cijelu noć. A skidam ponovo NBA 2k12, najeb'o sam.

7. Sjedim u press centru u kojem je brat-bratu 50°C.... Napolje ne smijem ni da privirim, pola metra od vrata je 10 stepeni toplije. Na suncu je 43°C što će ga značiti da nam je ovdje toplije. Igraju Pik Seged i Ademar Leon, znači utakmica jebe al' jednostavno ne mogu da se natjeram dizađem napolje na onu Saharu!

8. Па ако ти је у прес центру 50 а на сунцу 43 степена, онда је логичније да изађеш напоље, не?

9. Jes da ne duva fen, ko da je nad nama neki ogroman kalorifer, daje utisak da je 60....

10. А субјектвни осећај је 80С, зајебано је то кад си на Венери.

11. Ne učim cijeli dan, jeb'o me konj, moraću večeras cijelu noć.

me 2

Ajde Tinkerk šljiva više! Ne znam, možda si i stariji od mene, al' dosta. I ja volim da zajebavam narod al' ti ga rođače pretera. Šljiva! :p

12. Bolje i na Veneri nego dobiti kakvu veneričnu boles'.

13. Србује ми неки комшија триста на сат... Руше ми се зидови од национално преосвешћених народњака.

Kod mene Cigani slave. I ne žalim se, al sam zabarikidirao vrata i prozore jer gledam seriju, a ciganska muzika nije loša, naprotiv, vrlo je dobra, malo pjevanja a puno instrumentala i što je najbitnije, solaža.

14. djez uz boju koze

zaljubljen sam u nju orleans

15. pluca su mi puna cadji od traktorskog dizela, zb traktora takodje u ovom trenutku imam tinitus.

16. Gledam 3 dana u ovo čudovište i nemam rešenja :/
    ENIBADI HELP ? :D
    http://eternal-quest.net/real/eyes.htm

17. Sranje ljudovi, imam slepog miša u precoblju ne mogu ni do kupatila da operem zube frka da će mi upasti u sobu gde spavam! :(((

18. Ne ancxy!!!!!!!!!!!!!! Izdrzxi!!!!!

ubi ga kurcom!

19. Ja bih ga pustio da me ujede pa da budem Betmen!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.