Moram nekom da se izjadam :((

1. Moje dete sere u gaće, mamu joj njenu!

2. Jedem govna na ovom internetu umjesto didem spavat, konjina jedna, a imam upalu trapezijusa, znači prži me, PRŽIIIIIIIII!

3. Skočko aj na kanter lolo

4. Neam instaliran jebem ga usta....

5. Не свиђа ми се атмосфера на сајту.

6. Ma nije strašno enemy, samo je malo vrućina, pa su svi nervozni...

7. Enemi što bre? Nisam primetio da nešto škripi među svakolikim svetom sa Vuke.

8. Не знам Гонзо. Али претежно ово што каже Натнат... Нервозно, надркано, а ништа забавно да се види нити прозбори...

9. Ajmo na neko pivo večeras.

10. Realno, atmosfera na sajtu je krš još od početka godine.

11. Ajmo na neko pivo večeras.

То. Да омекшамо атмосферу. х)

12. Realno, atmosfera na sajtu je krš još od početka godine.

Ja sam počeo aktivan da budem na sajtu baš početkom godine, mora da sam odgovoran za to sjebavanje atmosfere lololo

Sad ozbiljno. Nisam primetio da atmosfera ne valja ili se bar ne događa ništa što bi meni smetalo. Sa druge strane među svežijim sam članovima, pa mi je valjda i prag tolerancije na kojekakve gluposti viši.:)

13. Шта знам, пре је било више занимљивих ликова на сајту. А можда је ово само мој субјективни осећај, јер мени не одговара оваква атмосфера. Нем' појма.

14. Što više upoznajem ljude, to mi se više gade i sve više volim i cenim životinjice. Malecne i nežne. Nekako su drage i mile. :)
    Kad vidim kakvi se sve glipteri pojavljuju (mislim generalno i na sajtovima i u real lajfu), dođe mi da povraćam. Nestalo je poštovanje za druge ma koliko da si stariji od njih. Volela bih da sam živela u vreme kada se znalo ko je ko i kako se prema kome treba odnositi. Sve je otišlo u tri lepe.

15. Vučica21

Što više upoznajem ljude, to mi se više gade i sve više volim i cenim životinjice. Malecne i nežne.

:слика оног ракуна са пенисом у њушци што је неко постављао на форум:

16. E baš na takve ljude, kao što si ti, mislim.

17. Dap. Sve je otišlo u kurac. Da može i od kurca bi dalje otišlo.
    P.s. Samo mi jadni umišljeno pametni dođosmo na vukajliju mada je i on krenuo ka kurcu polako ali sigurno (ako se ne pojavi neka pička) :p

18. Molim dotične koji me prozivaju da izbegavaju moje pojavljivanje ako im toliko smetam i svi mirni.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.