Moram nekom da se izjadam :((

1. Рикнуо ми службени лап топ, а у том тренутку ми биле отворено "Увећање пениса" на Вукајлији и "смањење вагине" на оном Ана сајту што је неко троловао.

А сутра шаљем комп нашим програмерима на поправку. Шта ли ће помислити кад то виде, да ми је знати.

2. Рикнуо ми службени лап топ, а у том тренутку ми биле отворено "Увећање пениса" на Вукајлији и "смањење вагине" на оном Ана сајту што је неко троловао.

А сутра шаљем комп нашим програмерима на поправку. Шта ли ће помислити кад то виде, да ми је знати.

Hahahhaaaa, zato ja na poslu brišem history na svakih 5 minuta, nikad se ne zna šta može da zaglavi :))))))

3. Hahahahahhaha drži palčeve da i oni imaju nalog na Vuki. :)

4. Цтрл + шифт + н да ваш хистори не буде запамћен :Д

5. Na jutjubu me salece neka hakerusa.

6. Hakovacu joj profil hehe

7. Ubaci joj Karleušu. :)

8. Vučice, mnogo ti pričaš o toj Kreveljuši u zadnjo vrijeme....

9. Hahaha...Karleusa...fuj.

10. Evo, počeću da pričam o Bokiju 13. :)
    Ubaci joj i Bokija 13 :)

11. Тринес Бокиии у рчић ме цоки
    а ЈК је дива која у говнима плива

12. Buksetina objasnio!

13. dobio sam kutiju milki i ne znam sta cu sa njima

14. Синоћ хтела два "другара" да ме премлате јер сам посведочио да никад нису купили пљуге и да су се увек за све гребали. Сад ми жао што их нисам први запуцао. То је зато што сам пичка, и плашим се нечега, а ето, сад само могу да жалим.

15. Od sad prvo udaraj pa se onda premišljaj kasnije da li si trebao ili nisi....

16. Штета што немам такву рутину, нисам превише јак, сломили би они мене лакше, али добро кажеш, треба се после премишљати.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.