Moram nekom da se izjadam :((

1. Ima jedan citat iz onog filma "Rane", kad Pinki drži monolog nešto tipa:

Batine mogu biti gotivna stvar, rođaci - shvatiš da li si čovek ili si pička. Ali problem je što mnogo njih ukapira da je ono drugo.

To sebi ponovim pred svaki fajt :D

2. Чекај, јер сам ја испао човек што нисам хтео да се бијем са тим (назови) другарима, или пичка? :)

3. zato što su "nazovi" treb'o si štanglom sisu da im otkineš

edit: ne, ne. treb'o si burgijom kurac da im zavrneš

Ma šalim se, trebalo je da zoveš anchy da im jebe mater! Je l' tako Anchy!?

4. Што каже Душан Прелевић:
    Мора мушкарац да се побије с времена на време, јбг. Конташ?
    ллололо
    Ал човек си испао јер ниси хтео да се бијеш са дојучерашњим ортацима, ни ја не бих могао, само са уличним олошом.

5. Ma čovek si što si ih izignorisao, ovo gore važi samo kad se pobiješ ne kad treba da se biješ... O jbt....

6. TI SI TETREB KROMPIRU!

Који? Има их више! Ако је онај први, онда имам само бубуљичаво лице. лоло

7. nije pametno pojesti kilogram sladoleda odjednom.

8. Sad će da te boli glava, pazi šta ti kažem.

9. I mučiće te stomak. Moj muž ume da pojede kilogram. Srećom ima mene pa pojede pola kilograma. :)

10. Mucice te stomak ako si netolerantan na laktozu ili tako neki kurac.

11. Ma zbog onih 100 čuda sa E naznakom muči stomak.

12. Aj što rak izazivaju, nego i stomak muče!

13. ma nije nista strasno, samo se prejeo, bila neka rasprodaja sladoleda u fabrici, pa ja kupio malo vise :)

14. Изгубио 20 година живота.

15. Puls mi je 201 i imam aritmiju.

16. Bromazepam smesta. Od 1,5.

17. nek te voze kod doce,možda treba holter da ti se stavi,ti si mlad,ne valja to.si imao neke napore?mada ni tada toliki puls nije normalan.

18. Ma gled'o utakmicu Zvezda - Bordo pa se iznervir'o.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.