Moram nekom da se izjadam :((

1. Aca Vuchich presents
    Nož, žica-Batajnica
    2. 9. 2012
    The ultimate Air show on planet.
    Including one mig 19 and a broken mi-9 helicopter
    Tickets on sale.

2. http://www.youtube.com/watch?v=dSiaT7gwuoA

ULICA RAĐA GREŠNIKE, JA SAM JEDAN OD NJIIIIIIH.... Jebem ti.

3. Ујутру у школууууу! :(((((((((((((

4. Frenki, šta ćeš ti u školi? Nije to za tebe, sputavaju te tamo.

5. Ти идеш у школу? Јеботе.

6. http://www.youtube.com/watch?v=_tomEoFpx3A

Evo da te razveselim...pesma je ipak za to najbolja!

7. Хвала Курд, ипак је први дан средње... Нови другови, нови професори, све...

8. Ma zajebavam te bre, ono gore je čis' sarkazam...ja bi se na tvom mestu sada ubio, pojma ne'am kako si još uvek živ.

;-))

9. Neću moći da idem na aeromiting a tako bih voleo da vidim Mig.

Ja bio 1. i vide sve zive HA..
    Kako do jaja izgleda black hawk coveceeee

10. Ma zajebavam te bre, ono gore je čis' sarkazam...ja bi se na tvom mestu sada ubio, pojma ne'am kako si još uvek živ.

Баба ми рекла да учим школу, шта ћу, морам је слушати. Снага је јака у бакути.

11. Svi su nešto namrgođeni, nadrkani, svađaju se, dođem ovde da odmorim mozak, kad ono, međutim, isti kurac. VUKAJLIJA JE ZA ZAJEBANCIJU, NE MRAČITE!

12. Frenki, idi u školu. Idi u sve moguće škole. Pošto ne napisa u koju to školu ideš, osnovnu, srednju ili KOLEDŽ, ja ti svejedno velim idi, posebno u srednju, jer svi kažu da ona nije obavezna a kad hoćeš da se zaposliš kurac, potrebna ti je SSS (srednja stručna sprema). Samo nemo grafički dizajn upisivat, to ti ne treba jer sad skoro svaki telefon ima dobru kameru kojom moš da praviš dubokoumjetničke slike.

13. Ма зајебавао сам се синоћ, ови клинци ем на нету ем са улице вичу како им се не да ићи у школу. Слушали покојног Саву из Кикинде како дијете кад се роди и наврши седам година, мрш из школе. Ја сам одавно на факсу, ево још једна година па дипломирати јебо те лебац жарки.

14. Ti'š diplomirati? A laaa... kuda ide ovaj svet

15. Па око Сунца, студираш метеорологију, а такве ствари не знаш.

16. Pa, nisam astronom, al to znam. :D

17. od jutra do popodneva sam radio kući neku fizikaliju, pa zedremah baš pre nego poče Born na b92, aukurac, tek malopre se probudio, a planirao da ga gledam. Da zlo bude veće, nenormalno me boli koža ispod miške jebote, ko da sam je rasekao žiletom trip. a ne brijem se tamo lo lo. to me je i probudilo u stvari, kao i edan bolestan san o kome neću sad. uzdravlje.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.