Moram nekom da se izjadam :((

1. prašina, znoj... druže tito, ojela mi se guza - fazon

2. jes bilo prašine Neške, al da ga jebem, otišo sam pod tuš odma posle šljakanja. ma oguglao ja na prašinu odavno, kad mi se to nije desilo kad sam pre par godina 4 dana uzastopce radio jebenu silažu kod ortaka, garav i štrokav ko ganfer neki božemeprosti...

3. još me boli ko s žiletom ispod miške da sam spavao, haos.

4. хм..постоји шанса да те ујело нешто, типа оса и тако то

5. Potonule su mi sve lađe.

6. Šta ćeš. Počni novu partiju potapanja podmornica. :)

7. Или научи да пливаш, готивније је, раде леђа, груди, све.. х)

8. kanda keva oće da me ubije, uvati me migrena nikad gora krene krv iz nosa i sve to po redu, keva da mi namaže čelo kane mi kremu u oko izvrišto sam tu ispizdim donese keva tabletu i sok da zalijem, kad kurac nije bio sok neg rakija što ju ćale ostavio u flaši soka i deci rakije s tabletom sunem, sve sam ispovraćao lololo

9. Au Vornere al' te poteralo u pičku materinu.

10. Sam ja djubre ako mi je ovo malicak smesno?

11. Đećeš rakiju povraćati nesoju nijedan, sti kršten?

12. pa jest smešno, a i jesi đubar. što je najjače prestala me glava posle 10 minuta lolo

13. k'o američka komedija

14. nisam našao stan...

15. više beni hil hidro, totalno zamišljam scenu uz ovaj pjesan

http://youtu.be/MK6TXMsvgQg

16. Kasni mi nekakva isplata, mesecima.
    I svaki put kada dođem da mi se plati, jer je rečeno da će biti "tog i tog" datuma, saznam da će biti nekog drugog datuma.

Besan sam kao ris.

17. Probaj da odeš u centralu i da vidiš da im možda nije tvoje rješenje/taj papir "slučajno" ukopalo sa drugim papirima pa se na njega zaboravilo.

18. Već sam bio odjutros...nije i biće rešeno za 7-14 dana... :-/

19. Узми тетејца и испрангијај говна.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.