Moram nekom da se izjadam :((

1. Узми тетејца и испрангијај говна.

Veruj mi da mi je sve vreme tako nešto u pameti...:-)

2. Popila sam litar i po kole i 4 kafe. I imam još litar i po kole, a ispit ujutru. Weeeeeeeeee.

3. Ako popiješ 7 litara kole, položićeš ispit sigurno.

4. Ahahaha, to mi je za budnost. Plus još pivo prije ispita. :D

5. Očekujem sutra i pivo posle ispita... kad budeš slavila :)

6. Ako položim, baciću se sa zgrade faksa od sreće. :DD

7. Ček, ček, ti spremaš ispit na Vukajliji?

8. Ne mogu da učim... Za sat mi dolazi drugarica koja će me udarati i mučiti da štrebam do 1, tako da sad odmaram :D

9. eh šta bih ja dao za drugaricu koja bi me udarala i mučila..

10. ево је стиже, одо думрем

11. Хе-хе.
    Имадох 2 усмена испита, сирота, и један спремах 7 дана, а за други испланирала да га учим само један дан, јер је, јелте, мање битан. Е, дођем ти ја на усмени за овај што сам га бубала 7 дана, ка'е нисте положили усмени... реко' дај да видим тест, бод ми фалио. Јебем ти и српски и факултет и пичке материне, сад морам обје у једном року полагат', преостаје ми само да се рокнем.

12. Ма боли те курац, ево ти да се орасположиш:
    http://www.youtube.com/watch?v=-qTIGg3I5y8
    хДД

13. хее...

:дрмуса Видру:
    ЖИВНИИИИ! Положиће се то већћћ!!
    гет јорселф тугедр! Чил ааут!

14. :(
    сви су педери.
    лијепа пјесмица, кукичаста

15. PRIBERI SE ŽENSKA GLAVO!
    http://gifs.gifbin.com/082009/1251192251_scrubs_slap.gif
    Enemy, jesi li na ovo mislio?

16. Enemy, jesi li na ovo mislio?

Има она сцена, мислим да је у филму "Има ли пилота у авиону" кад се сви путници изређају да освесте паничарку са по 2-3 шамара. хД
    Мада може и ово, али нећу ја да бијем нашу Видрицу, добра је она. :Р

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.