Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
:sjela-da-uči-sljedeći:
Eh, kurvo sudbino, treba me išamarati dobro, kad zabušavam. :D
Vidro, jesil' ti spavala nešto noćas?
2 sata. :))
Zezaj se ti, zezaj...
E, čim sutra završim s ovim, spavam 24 sata, rekla sam sebi.
Poslednje tri defke zakucale na 14 pluseva....silovao me prokleti vampirski termin pisanja!
Jeee...pojavio se neki dobri čova! Xd
Edit: pojavi se neki, izlupa nekoliko minusa u kratkom roku...nesrecnik sam ja
Dakle ljudi, evo SEDAM DANA mi pod prozorom ne staje larma...sam bre sebe ne čujem!
Gradi se neka raskrsnica, pa ubiše dušu u meni. Kad zatvorim prozor zagušljivo, kad otvorim ne čujem sam sebe...
Kad stanu sa onim mašinama, onda počnu oni majstori da se deru na onom odvratnom portugalskom jeziku i da se dovikuju.
Boli me bre gloooova ljudi....
Nisam puno, jedno 5 komada.... Mrzim takva reklamiranja. A i nisu mi se svidjele definicije. I dao sam ti poneki plus, ša kenjaš :D
A portugalskiiii :) Zamisli da se na njemačkom deru, portugalski je divan! :D
Kurd, to ti dođe kao neka latino-američka serija... kad počnu da se svađaju lololo
Znači, korejanske kerove je lepše slušati kako laju kad imaju besnilo...
Tako ja doživljavam mađarski :D
ne seri hidro, madžarski je za portugalski žubor pičjih sokova jelene rozge
Brate, sestro, portugalski romanski, bar pola razumiješ, a mađarski k'o da neko ima epi napad :D
Portugalski je k'o da slušaš mutavog Španca kako priča ciganski...
porgutalski zvuči kao španski cigan s vrelim gomnima u ustima lolo
Kao što i sami kažete, ŠPANCA, što znači da se da razumjeti. Ispunjen kriterijum. :D Doduše, ja nisam slušala fizikalce kako pričaju, nego muziku, al' tu je to. :D
Najbolji drug u bolnici...
Пу јеботе...