Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
@Skočimiš
Hej,samo sam se izjedao...ovo je mesto za to,jelte. Tvoja volja ako si otisao i procitao nesto...
Hahahaha jebote, kaki si ti car :D
Дајте, португалски и мађарски су дивни. Пљујте исландски. :д
ukočio mi se vrat i rame lijevo, ne mogu se pomjeriti, gladna sam a ne mogu si ništa napraviti da jedem, ne mogu se obući, ne mogu ništaaa
popila sam nekoliko tableta protiv bolova al ništa
umirem od boli
Има ли неко неки предлог за јебени лек против алергије?! Умрећу!
Druže Ćosaviću umreti nećete, ali leka vam nema :) Nisam čuo da postoji bilo kakav lek kada su alergije u pitanju.
Ћосавићу, нисам неки експерт али алергије настају због разноразних узрока, може их бити милион. Не верујем да постоји универзални лек за алергију.
ukočio mi se vrat i rame lijevo, ne mogu se pomjeriti, gladna sam a ne mogu si ništa napraviti da jedem, ne mogu se obući, ne mogu ništaaa
popila sam nekoliko tableta protiv bolova al ništa
umirem od boli
Реци Недељково презиме и све магично нестаје 100%
Има ли неко неки предлог за јебени лек против алергије?! Умрећу!
Флонидан/кларитин од хемије, ако се манифестује на нос фликсоназе. А од природних лијекова чај од кантариона и подбјела, ако се манифестује на нос кантарионово уље у нос.
ovo sve što kaže cipelić pomaže
ali evo već dve godine se pridržavam savjeta koji mi je deda da, što manje izlaziti iz kuće, a ako izađeš, odma po povratku u kuću presvuću se i istuširati i boravak u kući bude poprilično podnošljiv
kantarion mrljam u nos, pijem i hemije, al u principu sjedenje u čistoj zablindiranoj kući mi najviše pomaže :)))
a cipeliću duvaj ga za ovo sa nedeljkom, umirem od bolova, oplačem svakih pola sata, a ti me zajebavaš :)))
Деветару, најученији пост си метн'о, видећу шта може од тога... Управо сам добио савет за кантарионово уље, а добио сам и неки Nasaleze да шмрчем у нос и Аериус, ваљда ће помоћи... Данас ми је малофалило и да се онесвестим у неким тренуцима... А алергичан сам на амброзију, кућну прашину, полен траве, корова, дрвећа, гриње и не знам шта још... Лето је препуно забаве за мене...
Eklips, šta si popila protiv bolova? Za te ukočenosti pomaže Diklofen...
Деветару, најученији пост си метн'о, видећу шта може од тога... Управо сам добио савет за кантарионово уље, а добио сам и неки Nasaleze да шмрчем у нос и Аериус, ваљда ће помоћи... Данас ми је малофалило и да се онесвестим у неким тренуцима... А алергичан сам на амброзију, кућну прашину, полен траве, корова, дрвећа, гриње и не знам шта још... Лето је препуно забаве за мене...
Све то твоје + једно 10 алергија на животне намирнице :)))
Населазе и фликсоназе исти курац, то је лијек, а ово аериус појма немам, ако је она морска вода то ти не помаже, само подмаже нос да не рапаш :Д
Еклипсо ево ти један чланак има о твом проблему
http://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php?id=7071
А сјећам се кад сам сјебао брату врат на баскету да су му вратили врат у прави положај и онда облоге и на облоге комадићи киселог краставца, што је мени фуј али њему је помогло.
popila sam najjaču tebletu protivbolova koja se može kupiti bez recepta, voltaren retard hahahahah jbg, ima smiješno ime al je inače kul tableta hhahaha
međutim ništa nije pomoglo, popila sam dve iako se smije samo jedna dnevno piti, umirem
a Niko ako ti je baš loše do tog da ti se nesvijesti otiđi primiti inekciju, dođeš sebi na par dana i naspavaćeš se ko čovjek, te inekcije protiv alergije su jedna od najboljih stvari koje je farmacija izmislila :DDDD
Населазе и фликсоназе исти курац, то је лијек, а ово аериус појма немам, ако је она морска вода то ти не помаже, само подмаже нос да не рапаш :Д
Ау, човече, баш си заглибио...! Ово Аериус су неки супер скупи лекови, да видим 'оће ми помоћи...
Еклипсо, ја сам на селу, мајку му, морам нешто и да урадим повремено, а то ме сјебе к'о жена после развода. :-)
Ма зајеби те скупе лијекове, узми ону морску воду на спреј то је 2-3 марке, избаци воду, спери ону бочицу тутни ту кантарионово уље и шмрчи у нос.
Pressing....
Сад сам пробао овај шмрк за нос који је, чуда му, прах неки! Ако то не успе, онда ћу тај трип с кантарионом, мада, контам да могу и уједно.
Мише, користио сам Пресинг, није ми користио нимало...
Ja popijem 3 komada i radi poso. :D
Пресинг, кларитин и флонидан су исти курци само друге величине :ДД
Флонидан је најслађи :Д