Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Nešto se sjebalo u pretrazi... :/ Danima se nešto sjebalo...
Vučice, preduzmi nešto! :)
A jadna ti.
Ooooo, povratnik na temu! Odmah mi je bolje! :)))
Ja samo da vidim šta tebe muči i kako može da se pomogne.
Jacka, preduzela bih nešto da mi nije crk'o komp i da mi telefon podržava video na netu. Ne podržava ni fleš plejer.
Moje muke niko ne zna! :P
Mrgude, pa jel možeš da pomogneš? :)
E, Vučice, smesta daj ostavku!
A aevo imate i novu 'mušteriju', paperjastoj krenula kola nizbrdo nešto... :)
Pa ne znam, reci prvo šta te muči.
Popravi pretragu, kad si dobre volje.
Sad sam i zaboravila šta sam htela da nađem... Tu si možda i mogao nešto, al' kad ono jok!
EDIT: I to se jadam! Em što mi fali neki očin pa nisam u stanju da pamtim stvari ko noramlan čovek, em što i ono što znam zaboravim dok se okrenem... :/
Ma, ja udarila da ispijam jedno vopi, da udarim brigu na veselje! :))
Javi šta ti treba iz pretrage, meni radi.
Jacka, za mozak je dobar kiseonik, obnavlja ćelije. Čula sam da radi. :)
Oće to od starosti, nisu ni meni daske tavanjuše ko nekad.
Jacka, za mozak je dobar kiseonik, obnavlja ćelije. Čula sam da radi. :)
Ево испробали ја и другари ово. Истину збори вучица. Чим смо Милошу ставили кесу на гласу, одма је престао да памти. А и да мрда.
Човече колко сам сад пуко.
Пазите ситуацију, идем за недељу дана на екскурзију, 4. година Италија ово оно, за коју смо сви већ искеширали по 350 евра. И вечерас родитељски, курац палац, и ладно разредни каже, одлучено је мора да се да депозит од 30 евра по особи, ако нешто неко сјебе по хотелима и сл (где је бре одлучено, маме ти га, па ваљда постоји ствар која се зове уговор коју смо сви потписали, и то не може да се мења).
И ја сад очекујем оно ће да се успротиви неко, да пита где је ту здрава памет, а оно нико бре . МУК јебени!
После мало причам са ортацима и са цуром, и опуштено нико од њих неће да се успротиви кретенској одлуци и сл.
И на крају свега укапирам колко смо ми поремећен народ коме свако може да одређује шта ће како и кад да ради, и нико неће да се успротиви, већ смо ми једна затуцана марва, коју може да препишава како ко оће
Ето зато сам прсо, а не због јебених 30 евра, јебали их они
Očigledno nisi bio na puno ekskurzija. UVIJEK se daje depozit. :)
Vratiće vam te pare posljednji dan, samo nemojte lomiti i razbijati, možete umjereno divljati.
Видра, био сам на довољно екскурзија и на свакој од њих је, као што је и на овој било договорено и потписано, депозит давала агенција..
И невезано, ти мислиш да је океј, да ја дам 30 евра за неког дивљака који је сишо са Јастрепца, АКО пре тога нисам то прихватио потписивањем оног плана екскурзије или како се већ зове?
Ketaminčiću, pičiću, koji gradovi su u pitanju? :) Ako je Venecija-Firenca-Rim u pitanju, veruj mi, dao bih i 1000 evra da opet sve ono vidim. :) Nama nisu tražili depozit zato što smo u Rimu odsedali u jako jeftinom i nadasve lošem hotelu, koji mi je jedino malo pokvario čitav utisak, ali u Pragu je bio depozit 20 jura, toga se dobro sećam. Ma boli te uvo. Što reče Vidra, samo ne divljajte previše i bole vas brige. :) Mada i jes' tačno to da može svako da radi šta 'oće i da se na kraju izvuče s tim. Pa samo pogledaj šta rade političari, tj. velika većina njih, i sve će ti biti jasno. Dok recimo u Grčkoj ako poskupe žvake za 50 centi, ima ljudi da naprave državni prevrat. :D
Венеција, Верона, Фиренца, Рим, Римини, Лидо ди Језоло. Треба и до Пизе да свратимо ваљда..
И океј, ако је тако договорено на почетку, да се да депозит, онда наравно да поштујем. Али ово је она прича : у јануару "Све је то укључено у цену, агенција плаћа депозит" , а сад у септембру "Знате, мора да се искешира по 30 евра за сваки хотел, а има их 4"
А поента моје приче је, што овакви фазони ладно пролазе код људи. Оно, ајд да разумем мог ћалета и остале маторце, коме је дојадило више да се свађа и расправља и да протестује и да иде 5. октобра испред скупштине и сл., али не могу да разумем да се човек од 17 година пред киме је цео живот тако лако мири са понижавањем.
Ma vratiće ti taj depozit, jebo te depozit, meni je još i dobro došao jer sam zadnjih par dana bio totalni švorc da sam u jebenom Monte Karlu išao ulicom i prosio za cigare. Mamu im jebem čifutsku, skupio sam samo šes jura, jedva dvije kutije kamela platio.... I onda mi vratili pare, negdje u Italiji, znači ludnica šta sam počinio od sebe.