Moram nekom da se izjadam :((

1. Нисам знао за Старопрамен.

2. Има ли овог пива по Србији, мислим да за сад се сад прави само за југ земље?

http://www.darkoristicphoto.com/images/gallery/marketing/full/50%20Zajecarsko%20Pivo,%202l.jpg

А да Пилс плус иде по целој Србији.

3. Не знам за кабасто, али зидарско има у Београду, макар овде код мене у јукра. Њега и узимам уместо којекаквих лавова и јелена.

4. Ima u Kruševcu a ima i Bg-u verovatno pošto sam video da ima u zidarcu Zaječarac po marketima.

5. То ме баш занимало. Хвала на информацијама, сад могу да путујем по Србији :)

6. Ovde kod mene ga imaš u izobilju.

7. Где Стерија? Знам да хајнекен, власник зајечарске, није хтео да зајечарско дистрибуира по целој земљи, него да буде локал бренд, изгледа да су провалили да се екстра продаје.

8. Nedostaje mi StefanKostić :(

9. Probudim se negde oko dva i nemož zaspati nikako upalim tv nema ništa prebacim na rtl kad ono počenje neki film.Jedina svetla tačka su par razgolićenih sisa.
    Evo o ovom govnetu se radi
    http://www.imdb.com/title/tt0954541/

10. Valjevsko RULZ.....ne stvarno,pivo jebe kevu koliko je dobro!

11. Пођох да направим реакцију и не могу, убили су ми вољу скроз оним неправедним брисањем данас.

12. Tinker ja sam iz Aleksinca i kod nas se pije samo zaječarsko i jelen po običaju. Evo upravo sam malopre popio zaječarca...

13. Valjevsko RULZ.....ne stvarno,pivo jebe kevu koliko je dobro!

Видите како човек зна.

14. Prelomila mi se najdraža olovka, jbm ti!

15. Vucice, ako si mts mreza, imas internet za 7 dana - 50 MB, za 60 din u ponudi kad ukucas *100#, pa nadalje... :)

16. Вечерас смо мало попили и дошо је друг са аутом да нас вози на тромболину. У неко мало срање стало нас је осморо. Прескакали неке ограде и расцијепали мрежу. Скакали смо ту око сат ипо док није дошо чувар и поћерао нас. У тих сат ипо времена ја сам успио да нагрдим лактове, кољено(које је већ било нагрђено), кичму и што је најјаче сам себе сам ударио кољеном у нос. Наравно раскрварио, накаутирао сам себе јебено. Нисам видио ништа једно 30 секунди само су ми сузиле очи. Сад фино сумирам повреде уз ракију и вату..

17. Hvala Paperjasti. :)
    Au Mikri! K'o malji deca ste. :D
    E, Mikri, dobro je da niste kao suprugov kolega imitirali tečnu mačku. :D To bi bio šou. :D

18. :ДДД хехех хех хе
    ХД

19. http://www.youtube.com/watch?v=0LZG1Nw6Oko
    Ова је иста оваква, нас осморо било. Само је један друг био толико комиран да није могао да скаче. Ја покушао ово на 17тој секунди клипа, и никад више.

20. Ne mogu da pregledam klip jer mi fon ne podržava video a pretpostavljam da je nešto zajebano. :D
    A mogao si gore da prođeš. Sad odmaraj i gledaj serije. :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.