Moram nekom da se izjadam :((

1. Пробудио се у девет, и као ај још мало... И за тих 20 наредних минута сам успео да сањам најгори сан икад и упропастим себи дан. Пуј!

2. Nisi valjda sanjao da voziš Dekijevu Alfu lololo

3. сањам најгори сан икад и упропастим себи дан.

Ma jok bre, obično ružni snovi donose nešto dobro. Videćeš.

4. Njenjemi, jebaćeš danas, lolo. :)

5. Хаха, Елек, Декијева Алфа не ради ни у сну. лололо
    Нато, толико сам са обавезама преко главе, да не могу ни да замислим да се нешто готивно данас догоди. :/

6. Frizerka mi otišla na porodiljsko, došla neka nova, i ja joj rekla "šiške", a ona mislila one ravne, debele. A neću ravne, nećuuu. Izgledam neozbiljno, ne mogu sada još i rajf sa cvetićima da nosim ili trakicu da bi se digle, a još gore ako same ostanu dignute. Aaaa neću ravne, nećuuu. Četiri meseca čekam na ovaj trenutak i sada treba da izgledam kao da se spremam za vrtić. Uokvirena mi glooova, nećuuuu. Neće kosa da se pomeri sa lica, kao da sam četku na čelo stavila. Kakav ti je to rakun na glavi - pitaće me deca iz vrtića. Aaaa. Pol Makartni da budem, pa neću.

7. Maki, pa to je bar jednostavno. Uvrtiš šiške skroz, skroz, skroz čvrsto i onda makazama otfikariš jedno pola cm i da vidiš kako će da budu blesave :)

P.S. Isprobaj prvo na nekoj lutki.

8. mar... porašće kosa... To ti dve nedelje i možeš da preoblikuješ polako...
    Ja baš volim ravne šiške, ali meni neće da stoje ravno već se izvitopere, pa moram da ih nosim sa strane... :(

Oće to od starosti, nisu ni meni daske tavanjuše ko nekad.

Vidi ga ovaj što mi reče da sam matora!
    grujane, nemoj tako... Ja sam sad u najboljim godinama! :)))

9. Maki, pa to je bar jednostavno. Uvrtiš šiške skroz, skroz, skroz čvrsto i onda makazama otfikariš jedno pola cm i da vidiš kako će da budu blesave :)

P.S. Isprobaj prvo na nekoj lutki

haha i da ih malo popljunem i zaližem prema nosu posle, i da ponavljam to kada god se setim, to za zalizivanje. Važi. :)

mar... porašće kosa... To ti dve nedelje i možeš da preoblikuješ polako...

Hoće, ali da se štrecam svaki put kada prođem kraj ogledala, na ovo se nije moguće navići. Ovo nije frizura, ovo na glavi je samostalni entitet koji ne priznajem. Ukoso bolje! :)

10. E, ali ne zezam se, tako jedna moja koleginica sređuje šiške. Budu joj onako stepenaste.

11. Dobro Nat, ali gde sada da nađem lutku, jedino mački brkove da isečem, taman da malo i zalečim traumu. :))
    Ali kako da budu kraće, ima da štrče, mada i ovako su upadljive... :)

12. Pa kako neće biti kraće ako ih skratiš, mućni malo :))
    Imaš li trimer? Možeš i da ih stanjiš..
    A znaš šta je najbolje? Uđi u prvi frizerski salon i traži to što hoćeš, daš 100 dindži i mirna si.

13. Hoću nadogradnju! Ekstenziju šišaka! :)

14. Maki, sad zajebavaš pošten svet :))))

15. Aaaa nećuuu :))))

16. haha otprilike ali sa šiškama :) :*

17. А ако ништа, имаш у парфимеријама оне убер-кул рецкаве маказе, па пробаш њима.. :)

18. A, vi ženske i frizure... Ja se lepo ošišam jednom u jedno 4-5 meseci i ćaaaaoooo. :D

19. Meni dovoljno ovoliko unakažena da budem, još ću makaze da uzimam, ne, najbolje mesarski čekić pa nek ide život! :) Šta je vama, pokušavam da objasnim da neću šiške! Ukoso je trebalo a to je kao da ih nemaš :)
    Neka, kada se stave šnalice ista sam Sneki iz vremena "malo levo pa desno". Šta fali, te migice samo što se nisu vratile, da gledam kroz roletnu hot da budem.
    I ja sam se ošišala u četiri meseca, nije pomoglo, kao što vidiš, muški primerče vrste. :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.