Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Е, јеси баксуз, стварно. :) Зајебано је кад те дохвати друга фризерка, зато ја никад не експериментишем. :)
Бај д веј, моја другарица (дуга, природна, свијетло плава коса, једном рјечју-дивна) је, кад је пала испит, узела жилет и исјекла сву косу, тј. скратила је тотално, резала и стањивала длаку од муке.. Тако да, увијек може горе. :)))
Зато сам ја од моје фризерке узео број, па је лепо питам је л' ради тај дан кад каним скратити своје косе расплетене бујне. А и планирам да је мувам, само да се разведе... лололо
Uvrneš šiške sastrane i učvrsiš šnalom. Prespavaš tako. Sutradan će da budu razdvojene i lepe i uz kosu. Neće biti upadljive. Obavezno ih poprskaj učvršćivačem za kosu.
E žilet može! :))
A već su se razdvojile malo na sred čela, Vučice, kao prema standardnom obliku starinskog nokšira, onaj razdeljak dođe kao ono udubljenje. Idem samo da ih poprskam, a pre toga po žilet. Hvala, hvala svima, vrlo ste ljubazni u ovim teškim trenucima. I nemojmo se nikada šišati kod nepoznatih. :)
Čekala sam u redu za pregled noge 3+ sata, smorila sam se! Kad me "brat" pit'o šta mi je ja budala mu rekla nešto u fazonu: "Šta ć' biti?!"
Pre 4 godine meni kažu da mi treba fakultet za posao koji radim. Ja upišem BA studije i završim za tri godine. Kažu, to je visoka škola bachelor nivo. Zovnem tetu u školsku upravu i javim sav sretan da mi prizna fakultet, a ona kaže: "To je viša škola. Piše lepo ekonomista-bachelor, a to je viša." Kako, rekoh, kad je viša DVE godine, a ja završio tri? Jebiga, kaže ona, ne piše DIPLOMIRANI ekonomista, a to je odmah viša. Odem ja i završim još jednu godinu, dobijem zvanje DIPLOMIRANI EKONOMISTA sa 240 bodova, sav sretan javim, a ona kaže "To je viša škola. Nemaš 300 bodova i zvanje MASTER, a to je viša." Kako, rekoh, kad je viša DVE godine, a ja završio ČETIRI? Jebiga, kaže ona, ja procenila da je to viša škola.
E, Bruce, jel se promenio nama sad ministar prosvete, kad smo kod toga?
Meni se moj fakultet ni ne završava, slična situacija u najavi...
Nije se promenio pička mu materina žvalava taj je postao kao reuma - ne može da se leči, a stalno boli... eno ga u mojim posterima glavno govno.
Ako si upisao po starom statutu Višu,a vidim da jesi, otkud sada ti bodovi.
U svakom slučaju, zavisi od faksa do faksa kako rangiraju diplomirane i master, fakulteti su nezavisni u odlučivanju. Jesi li pitao dekana? Kod mene je pravilo da su upisani po starom statutu izjednačeni sa masterom u smislu stepena ali ne i bodova, tako da je to praktična razlika jedino u želji kod doktorata, kada i ovi stariji moraju proći taj master (ukinute magistarske studije). Prilikom zapošljavanja nema diskriminacije (razlikovanja izmešu diplomiranih po starom statutu i novih) ali to je zato što je naš dekan tako odredio (odlučivano na sednici prodekanskoj), moguće da nije tako na svim fakultetima.
Upisao sam po novom sistemu Visoke akademske studije u trajanju od tri godine, BA nivo. Po završetku upisao na drugom smeru dodatnu godinu za zvanje diplomirani (koje imam i u diplomi) i 240 bodova. Da sam upisao po starom Višu ne bih ni pravio pitanje, viša je dve godine i 2500 evra, a ja sam spičkao bezmalo 6000.
Da je sreće da sam bio u DS ili SPS možda bi mi i priznali...
EDIT: Meni fakultet ne pravi pitanje, meni problem nastaje u Ministarstvu prosvete.
I šta reći, koju poruku poslati osim sredstvom masovnog uništenja...
E, ali ONA je procenila da je to viša škola, a žena ima zvanje diplomirani ekonomista (po starom sistemu) i radi kao šef računovodstva...
Završi još 60 ects-a i postani magistar, jebi joj mater u pečku.... :D
idem dogodine na FTN, 1200 jevreja, jeftiniji master nego na privatnom...
Poslednjih sat vremena sam se borila sa poplavom u kupatilu, mokra sam do gole kože...kad je sve stalo došlo mi je da vrištim, pa da plačem, pa da nešto razbijem...sad sam pokupila najviše vode, čisto da ne probije dole komšiji...moram prvo nešto da popijem i popušim cigaru da se smirim, pa se vraćam u onaj horor...
A vi, kako te?
ostavi sve prvo,zapali i drmni neš,pa polako.bolje to,nego da lomiš.ja kuvam par ručkova,koje ću da pomešam u jedan i gledam da li sad da brišem prozore i pijem pivo.
Ti si moj čovek, evo, već te slušam, nemam pivo, ali zato imam kosmopiltan koji sam dobila pre neki dan, pa ću baš da vidim kako radi :)
ček,to ima već zgotovljeno?lolo
ja ne verujem dimam četiri šerpe koje ću da pretvorim u jednu.ali,ima piva i to je bitno.nek ide život!
Ima zgotovljeno, Smirnoff, sad ću da ti nađem sliku. Mogu ti reći da je bezveze, ne znam zašto je to tako fensi, onako, slatko...
http://2.bp.blogspot.com/_W4HOIo_Ye34/S7z7B6GoydI/AAAAAAAAHwM/tHvEAVnuHtY/s1600/5410316992480_L.jpg
nikad to nisam pila da gustiram,probala od drugarice i i dalje tvrdim - neću kosmopoliten,'oću pivo!mada,moram priznati lepo izgleda tako smirnoff :3