Moram nekom da se izjadam :((

1. U obdanistu je jedna vaspitacica za mog sina, i jedna za ostalu decu. Njemu je dovoljno pet sekundi da napravi katastrofu, tipa npr. poplave... NECE da jede, NECE da spava, i opet nisam primetio nikada da su probali da ga na nesto prisile, a kako im je, to njihova dusa zna... Jos mi jedna kaze , on je stvarno vaspitan, uvek kaze dobardan, dovidjenja, hvala, izvolte...? Stariji sin je bio u drugom obdanistu, ali on je bio mnogo dobar.
    Ipak nadji prvo tu vaspitacicu koja je bila juce pre nego sto bilo sta preduzmes.

2. Već mi je 5-6 dana krvava beonjača. Ne cela već pola. Aj da sam zadobio neki udarac u oko pa da znam od čega je ali ovako me malo i brine...

3. Drzi skuvane kesice kamilice na oko :) Izlizaces, opusteno :)

4. Makarone, pukao ti je kapilar. Uzroci mogu biti razni, infekcije, promaja, očni pritisak, udarci (što kod tebe nije slučaj), iscrpljenost...ako te ne boli glava proći će za nekoliko dana, a ako te zaboli, obavezno kod doktora. U težim slučajevima, to može da znači i pucanje kapilara koji izazivaju moždani udar. Ako sam te uplašila, neka sam, uopšte nije za zanemarivanje. Boli li te vrat?

5. hahaha promaja 100% :) nije marihuana :D

probaću sa kamilicom, to mi još neko reče.
    Natnat, biće da je do iscrpljenosti, počeli kondicioni treninzi pa me uništiše.
    Daleko bilo da je moždani pu pu pu :) Ne boli me vrat :)
    Videću, ako ne spadne još za koji dan, otiću do očnog.

6. Пре десет дана ме за десну цеваницу ујела оса. Црвенило, свраб, оток, тек прекјуче крене да слаби. Е онда ме прекјуче ОПЕТ уједе оса, овај пут за десни лист. Јуче добијем на пола листа отокчину, свраб, а увече и пликове. Јебене осе.

7. Престани да мажеш мед по ногама. Следећи.

8. Daleko bilo da je moždani pu pu pu :) Ne boli me vrat :)

Ako te ne boli vrat, sve je o.k. Kuliraj :)

9. Devojka koja mi mnogo znači...ide..viđaću je retko..ubedačen....
    edit: i prijalo bi mi kad bi sad neko ovde napisao "jebiga" *attention whore

10. Danas sam prvi put čula/videla "Gangnam style". Stepen neobaveštenosti A la Koštunica.

11. messalina

Danas sam prvi put čula/videla "Gangnam style". Stepen neobaveštenosti A la Koštunica.

Мене данас другарица пита е Дачо јеси слушао гангам стајл ? олололололо
    а ја одговор ко прекаљени хипстер :)

12. Smrzo mi se nosić, skenj :(

13. Devojka koja mi mnogo znači...ide..viđaću je retko..ubedačen....
    edit: i prijalo bi mi kad bi sad neko ovde napisao "jebiga"

No way Pedro! Nema "jebiga" kad ti mnogo znači!

14. SnobIvanKenjoBi

Devojka koja mi mnogo znači...ide..viđaću je retko..ubedačen....
    edit: i prijalo bi mi kad bi sad neko ovde napisao "jebiga" *attention whore

Ти ћеш је виђати ретко, али гледај то овако, неко негде ће је виђати веома често, космички баланс ће бити уравнотежен. Опуштено.

15. неко негде ће је виђати веома често

Neko će je pamprčiti.

16. Стигле деведесете...нема јебеног зејтина, јебо им пас матер!

17. i kavijar mi poskupeo, sad moram da jedem smrdljivu rusku ikru, e bedaka bre.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.