U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
jebo kavijar, glava počela da me nenormalno cepa odjednom, popijem brufu i zakunat.
Odgledala sam posljednju epizodu serije koju gledam intenzivno već 4 mjeseca.. Šmrc...
заповедио ми доктор да пијем млако пиво, проблеми неки са бубрезима, шта знам, па млако пиво благотворно делује по њих, ваљда, гони га у курац ја ћу дерати ладну па шта буде
Добро пиво може да буде добро чак и млако. Наша пива су као мокраћа у том стању.
bolje jedno vruće pivo nego četiri ladna
Млако пиво никада не може бити добро, па и да је најбоље на свету. Пиво се пије хладно. Енд оф стори.
Upravo tako se i prepozna dobro pivo. Ginis na primer.
Isprdio sam se u sobu ne mogu disat, štipa za nos.
Lažeš, svakom svoj puvanjak miriše!
ovako nekako?
Mrzim kad ovo ovako, ne mogu da spavam, ne mogu da budnim.
Au Nina, čim si se vratila, krenula si da siluješ ceo forum.
Nina MOSTUJE! :)))
Nina Mrkonjić-Ilić MOSTOGRADITELJ! :D
Дани Пива, голо говно ове године. Прво, каснили су месец дана, друго, све нека пива што се пуне у Челареву и под лиценцом Калсберга. Ако се добро разумем, ту су само четири врсте пива, ако изузмемо сва та што се у Челареву точе: Лав (и остали пандани), Апатинска пивара, словачки Штајгер и Зајечарско.
Каже на плакату да има штанд Зајечарског, али нисам видео нигде.
Купио два стаклена црна Штајгера другарици и мени, мало се нисам отровао. 4,5% алкохола, све неки екстракти и заслађивачи, још нека промо флаша, као наградна игра, а друга награда Лада Нива. лолол.
Извођачи срање, вечерас свирају неки локални бендови, синоћ свирао Шоне Лијага, сачувао ми је место поред прозора, онда сам сео у бус и отишао кући.
Ништа занимљиво, много више пљескавица и гумених бомбона и мајица "рођен да одмара, натеран да ради" него пива. Туга...
je li nolajferi, ima neki od vas da je spreman da ulozi neku kintu u Igraonicu?
stao mi posao skroz, jebi ga, najgori sam covek na svetu, pa mi treba ortak, investitor iz senke, dobar covek koji bi da ulozi u neprofitabilnu nevladinu organizaciju koja sluzi iskljucivo da se ljudi a pogotovo zene okupljaju i kenjaju a da se deca igraju...
A?
Dogovori se sa nekim vlasnikom aparata i uvedi poker aparate i voćkice u igraonicu. Dobijaš postotak i boli te :)
aman, igraonica...
za decu od 1 do 12 godina, rodjendani, cuvanje dece, picke materine...
a i kurac bi dobio sa aparatima...napravio bi minus ja licno propas...
Одакле си Јавио?
hahahahahhaha a taj tip igraonice. Ja kontao kompjuterske igrice i ta sranja lolo.