Moram nekom da se izjadam :((

1. Ne diza mi se iz kreveta, a imam obaveze u veceu.

2. Је л' могуће да ти пишеш на форуму да ти се сере?

3. Ne, ja serem po forumu, a u veceu bi' trebalo da operem čarape.

4. Ладно кењаш на рачунар... Фоој

5. Ovde se ljudi sa velikim mukama jadaju, dakle ili budi podrška ili idi na temu jebanje pa se tamo naslađuj tuđoj nesreći!

6. Јебање је закључано... А и не јебем, тако да, оно...

ЕДИТ: не мењај ми пост :*

EDIT:
    http://images.wikia.com/happywheels/images/2/23/Okay-meme.jpg

7. To je već tužno. :( Nadam se da ćeš uskoro jebati. Ako može konj, znaćeš i ti.

8. Pukla mi je guma na biciklu na sred puta. Svaku noć prelazim jedno 6-7km i ona je pukla na možda trećem kilometru. Dalje sam morala pješke.

9. Dosadno mi, smaram se. Suprug mi otiš'o na teren. Zna li neko zanimljiv sajt sa zanimljivim tekstovima da čitam i da se nasmejem? Da napomenem da na tv-u nema ništa, s toga mi ne pominjite tv osim ako nema nešto zabavno i smešno a da nije pink. :)

10. Hvala Vesnam. :) Sad ću se bačim na čitanje. A ti se bači na menjanje gume na bajsu. :)

11. http://www.astronomija.co.rs/nauka/2811-astrologija-babica-protiv-jupitera.html
    Ovaj je zanimljiv tekst, možda ga ne bi našla. :) Aj uživaj, nadam se da te interesuje to.

12. Uvek sam volela astronomiju tako da nisi omašila. Hvala. :)

13. Vučica21

Dosadno mi, smaram se. Suprug mi otiš'o na teren. Zna li neko zanimljiv sajt sa zanimljivim tekstovima da čitam i da se nasmejem? Da napomenem da na tv-u nema ništa, s toga mi ne pominjite tv osim ako nema nešto zabavno i smešno a da nije pink. :)

Sredi malo taj svinjac od kuće, počisti oko papagaja, usisaj tepihe, prebriši prašinu, skuvaj ručak za sutra a ne sve da ostavljaš svekrvi...šta si se nakačila na internet k'o da nisi udata žena!

14. šta si se nakačila na internet k'o da nisi udata žena!

Da li ti stvarno želiš da se zameraš udatim ženama?
    Nije ti to pametno, nije ...
    Svašta može da se desi. :)

15. Kurde, pa meni je i dosadno zato što je sve sređeno. A i to što kaže Nana Og. Nemo se kačiš sa udatom ženom, neće to izaći na dobro. Nije dobro za stomak. :)

16. Vučica21

Kurde, pa meni je i dosadno zato što je sve sređeno. A i to što kaže Nana Og. Nemo se kačiš sa udatom ženom, neće to izaći na dobro. Nije dobro za stomak. :)

Ma ja gledam da onaj tvoj jadni muž ima šta toplo da izede kad se vrati sa terena smrznut i umoran, a ne da ga gledaš buljava od interneta dok jede paštetu i 'leba!

Ja se ne kačim sa udatim ženama, upravo suprotno! Stojim na strani muževa koji su zapostavljeni usled prevelike konzumacije interneta...

17. ali i žene da ne zaboravimo :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.