Moram nekom da se izjadam :((

1. Kurde, ne brini ti ništa. Čeka ga prvoklasna sveže skuvana hrana. Prste da poližeš. :)

2. Vučice, to meni nešto sumnjivo... Sve sređeno, ručak skuvan, idila, čuda, jadi... Bije li on tebe?

3. Čeka ga prvoklasna sveže skuvana hrana. Prste da poližeš. :)

Znam ja to, ali ne važi se ako ti svekrva to sve uradi umesto tebe...ti si bre na Vuki po celi dan, nema šanse da si ti to spremala. Kad si stigla to sve?

4. Pa Kurde, ti verovatno znaš današnje mogućnosti mobilnih telefona ili si zaboravio? :) Komp mi crk'o. :'(

5. Aaaaaa...ti znači telefon u jednoj ruci, a varjača u drugoj?!

Će da se izmisli uskoro i neka WIFI varjača sa browserom i ekranom da pomogne domaćicama u svakodnevnim obavezama, ne brini! :-)

6. Skočko, to je moja ljubav prema kući, kuvanju i mužu nikako batine. :)

7. Przila sam pomfrit. U nekoliko tura. Najvise sam pojela - oko kilo krompira! Boli me zeludac... :(

8. Boli me grlo već treći dan zaredom. Ne pomaže ništa, jebeno...

9. Trebala si nešto kiselo uz to da pojedeš da razbije tu masnoću. Sad te ne bi toliko mučio stomak.

10. Не, него ниси требала да поједеш кило кромпира бре! :Р

11. Grgolji caj od zalfije. Ja tako. Sveze iscedjen limun sa kasicicom meda. "Fitosept" ili nesto slicno. Mora nesto da pomogne. Ako ne, injekcije! :)

12. Čaj od nane pokusaš malom kašičicom, komplet šolju, znači ko supicu :)
    To mi čiraši praktikujemo kad nas boli želudac. Probaj :)

13. Pa, probacu, imam caj od nane. :) Obicno pijem kiselu kad pretovarim zeludac, ali nemam je sad. Hvala vam na brizi, paznji i savetima. Vec od toga mi je bolje! :))

14. paperjasto, uzmi kokakolu od pola litre i popij u što kraćem roku...

profe, sok od jednog limuna pomešan sa dve supene kašike meda i onda lagano pustiš da samo klizi niz grlo - ne da gutaš nego da se sklizne niz grlo...

15. za Profa, probaj i da pregoriš šećer u mlijeko. ako ne pomogne bar je ukusno :)

16. Pani, to je za iskašljavanje, još se doda i kašičica masti...

17. Дрмни ракију.