kokakola ima jednu fantastičnu osobinu da progori kroz svu masnoću kao kiselina, vrlo uspešno probije začepljenje u sudoperi ako naglo istreseš flašu od dva litra, a bez većih problema natera želudac na pojačanu aktivnost jer je jako gazirana - nije taj savet bez osnova, jedino ne smeš da preteraš...
Kad smo kod kisele vode, koju obozavam, da li je zdravo da se pije svakodnevno, jer u proseku dnevno popijem litar i po gazirane vode? Samo menjam "marke", cas minakva, cas bi voda, knjaz, heba.. :)
generalno gledano, gazirana pića proširuju želudac i nabijaju pritisak u crevima - da ne računam preterane količine minerala, samo ovo je dovoljno jer nema ni jedne debele osobe koja ne voli gazirano pa ti vidi :)
:facepalm: pa gde sme da se pije toliko gaziranog dnevno, luda ženo!! Paperjasta, nemaš pojma šta gazirano radi organizmu. Gazirana voda diže pritisak, plus ako je u kombinaciji sa masnoćom još gore je.
Zasmeja me, Vukice! Pa, nemam pojma, volim i ne smeta mi, a svi mi pricaju da nije zdravo. Pritisak mi nizak, inace. :P EDIT: Xaxaxa, Brus, "pre trideset kg"!
Мрзи ме да идем на прошлу страну да видим који је проблем, ал дрмни ти ракију за сваки случај, нема бољег лека.
nije mesto, ali ono.. nikada nisam razumela taj "fenomen" da kokakola smanjuje mučninu, iako neki lekari daju isti sa(l)vet. deder, pojasnite mi o.0
kokakola ima jednu fantastičnu osobinu da progori kroz svu masnoću kao kiselina, vrlo uspešno probije začepljenje u sudoperi ako naglo istreseš flašu od dva litra, a bez većih problema natera želudac na pojačanu aktivnost jer je jako gazirana - nije taj savet bez osnova, jedino ne smeš da preteraš...
pa, to onda pije vodu samo ukoliko ti je muka od masnoće.. jebi ga, ne mere prasetina sama da se hasa :P
oukej, skontala.. :3
Da, često i ja pijem kokakolu kada me muči želudac, jednostavno ga tjera, pokrene ga kada se umrtvi.
Мени се пије кисела вода.
meni čaj od nane :3
i za livpro kokakola pomaže.
Kad smo kod kisele vode, koju obozavam, da li je zdravo da se pije svakodnevno, jer u proseku dnevno popijem litar i po gazirane vode? Samo menjam "marke", cas minakva, cas bi voda, knjaz, heba.. :)
generalno gledano, gazirana pića proširuju želudac i nabijaju pritisak u crevima - da ne računam preterane količine minerala, samo ovo je dovoljno jer nema ni jedne debele osobe koja ne voli gazirano pa ti vidi :)
Ja volim gazirano, a nemam ni celih 120 kila...
i ja pričam iz iskustva :)
E, pa, ja nisam debela, gurman sam i obozavam kiselu! :)) A koga briga da li je zdravo, meni ne skodi. Za sada. :P
:facepalm: pa gde sme da se pije toliko gaziranog dnevno, luda ženo!! Paperjasta, nemaš pojma šta gazirano radi organizmu. Gazirana voda diže pritisak, plus ako je u kombinaciji sa masnoćom još gore je.
Tako sam i ja govorio pre deset godina i trideset kilograma :)
pijem kokakolu kad god mogu (kada me žena ne vidi). na boci piše da je napravljena od biljnih ekstrakata, to znači da je zdrava.
Zasmeja me, Vukice! Pa, nemam pojma, volim i ne smeta mi, a svi mi pricaju da nije zdravo. Pritisak mi nizak, inace. :P EDIT: Xaxaxa, Brus, "pre trideset kg"!
Isto kao kokain, heroin, skank, opijum i još mnogo drugih produkata :)
a jes. da je nezdrava ne bi se prodavala. odgovorno tvrdim da je koka kola zdrava!!! :)))
Знам за човека који је добио цирозу од кока коле. Мада је он пио 7-8 година сваки дан... И није пио воду уопште...