Moram nekom da se izjadam :((

1. Mož da piše šta god oće, loše je. Ortofosforna kiselina ima ulogu da zamaskira veliku količinu šećera, kofein izaziva zavisnost. Ima neki članak o tome šta kokakola radi organizmu u pola sata ili sat nakon konzumacije. Nađi pa pročitaj.

2. ej, šalim se. ja uz šalu stavim smajli. nisam ja od ovih kul likova što im ne možeš znat kad se šale a kad pričaju ozbiljno. :)

3. Знам за човека који је добио цирозу од кока коле.

Institut u Sremskoj Kamenici pun kokakoličara sa cirozom. Provereno.

4. Ima ovaj dokumentarac o Koka koli, pominju se nekakva ubistva i tamo nešto, volio bih da odgledam pa ako neko naiđe na kakav link neka mi ga šine u PVT. http://www.imdb.com/title/tt1339641/

5. Napravio šerbet, bolje mi malo. Fala na ideji, Pani :)

6. Hvala! Slika će vam biti promenjena za koji sekund!

900 анд каунтинг није баш који секунд каизене јебеммумишадамујебммиша!!123
    (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻

7. Pojela sam malo više od kvadratnog centimetra eurobloka i nije mi dobro, suze mi oci i vrti u glavi, muka mi je. Pojela sam malo slanog da me oporavi.
    A prethodnih dana sam pomalo uzimala čokolade.

8. Pojela sam malo više od kvadratnog centimetra eurobloka i nije mi dobro, suze mi oci i vrti u glavi, muka mi je. Pojela sam malo slanog da me oporavi.
    A prethodnih dana sam pomalo uzimala čokolade.

http://www.danas.rs/upload/images/news/2009/1/27/2404b_ocp_w380_h300.jpg

9. Vidi ga Željko što je oćelavio i izobličio se

10. ne mogu više ove vrućine podnosit, stvarno pizdim, premrzim ljet i sve temperature iznad 25 stepeni... ne počne li ova jesen skoro ima stvarno da odem u kurac!!!

11. ne počne li ova jesen skoro ima stvarno da odem u kurac!!!

Ili da kurac uđe u tebe?

12. Je l' to slika ili gif?
    Dukka, propao čovek. Ofuc'o se. :)

13. Je l' to slika ili gif?

Moram priznati da si me ostavila bez reči i presekla svaku mogućnost da ti na ovo pitanje dam adekvatan odgovor.....

14. hahahaha

ed: vučice, što zezaš ljude, cc :)))

15. Ili da kurac uđe u tebe?

jok, dok je ovako vruće, ne dam pičke nikome

16. Ma preko fona sam jer mi komp crk'o. Zato pitam. A fon ima 4 godine tako da samo slike mogu da vidim, gifove i videe ne.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.