Nisam Vučice, jer ti si materija koja razbija iluziju o iluziji. Ti si iznad vremena, zvuka i prirodnog toka svih vodovodnih tekućina. Ti ne postojiš , a opet se neumoljivo javljas u svakom obliku dosade. Previše materijalna da bi bila hologram, premalo realna da bi bila stvarna.
I baš zbog toga, ni jedna komunikacija sa tobom ne može da biti bespotrebna, a ni jedno izazivanje tvoje reakcije džaba.
Dan-dva, eventualno tri, pojas je u pitanju, pretpostavljam da ne bi trebalo više, mada velika je mogućnost da ne bude mjesta u tvorza pa ništa od seksa.
Rezervisao avionsku kartu za Japan, ali nisam bio obračunao razliku u vremenskim zonama, zaboravio. Sada ostajem bez 120 evra za rebuking ali dobijam naravučenije, fer pogodba kad je čojek glup ;-)
Mrdalica.
Eto Bušido. Džabe si kačio. :)
Nisam Vučice, jer ti si materija koja razbija iluziju o iluziji. Ti si iznad vremena, zvuka i prirodnog toka svih vodovodnih tekućina. Ti ne postojiš , a opet se neumoljivo javljas u svakom obliku dosade. Previše materijalna da bi bila hologram, premalo realna da bi bila stvarna.
I baš zbog toga, ni jedna komunikacija sa tobom ne može da biti bespotrebna, a ni jedno izazivanje tvoje reakcije džaba.
Uzese mi saobracajci vozacku dozvolu, jebiga nije mi ni prvi put a ni posljednji
Na silu ti uzese dozvolu=bagra.
Mislim da je ovde koren tvog problema.
još sam da se natera da prizna i sebi Bruce:)
Ode nevinost - dupla.
http://i.imgur.com/nwhrT.jpg
Mešćjo, kolko se nećmo čitati brate?
Dan-dva, eventualno tri, pojas je u pitanju, pretpostavljam da ne bi trebalo više, mada velika je mogućnost da ne bude mjesta u tvorza pa ništa od seksa.
zajebavaš da zbog nevezanog pojasa moraš tamo??
au jebote, e baš mi bedak sad, kevemi.
Pojas glavu čuva, a ti čuvaj dupe sad.
Neće Meša da plati.
al svejdeno, držim fige što se tiče seksa:))
Mešo, hoćeš da ti se pišu pisma dok si tamo, lakše da ti prođe vreme?
ne boj se Me$o, nema mjesta, pustice te pa te zovu na zimu, kad ovi pravi kriminalci napuste ladne celije....
Је л оно код нас или у Хрватској дошло сто људи исти дан да одслужује затворску казну због неплаћених рачуна?
Dadose mi onu melodiku da pušem, nisam mogo izbjeci
Rezervisao avionsku kartu za Japan, ali nisam bio obračunao razliku u vremenskim zonama, zaboravio. Sada ostajem bez 120 evra za rebuking ali dobijam naravučenije, fer pogodba kad je čojek glup ;-)
Sutra imam 7 casova, od toga se dobijaju ocene iz hemije, istorije(imam ocenu), španskog, latinskog, psihologije(imam ocenu) i biologije :(