Moram nekom da se izjadam :((

1. Eto Bušido. Džabe si kačio. :)

2. Nisam Vučice, jer ti si materija koja razbija iluziju o iluziji. Ti si iznad vremena, zvuka i prirodnog toka svih vodovodnih tekućina. Ti ne postojiš , a opet se neumoljivo javljas u svakom obliku dosade. Previše materijalna da bi bila hologram, premalo realna da bi bila stvarna.
    I baš zbog toga, ni jedna komunikacija sa tobom ne može da biti bespotrebna, a ni jedno izazivanje tvoje reakcije džaba.

3. Uzese mi saobracajci vozacku dozvolu, jebiga nije mi ni prvi put a ni posljednji

4. Na silu ti uzese dozvolu=bagra.

5. nije mi ni prvi put a ni posljednji

Mislim da je ovde koren tvog problema.

6. još sam da se natera da prizna i sebi Bruce:)

7. Mešćjo, kolko se nećmo čitati brate?

8. Dan-dva, eventualno tri, pojas je u pitanju, pretpostavljam da ne bi trebalo više, mada velika je mogućnost da ne bude mjesta u tvorza pa ništa od seksa.

9. zajebavaš da zbog nevezanog pojasa moraš tamo??
    au jebote, e baš mi bedak sad, kevemi.

10. Pojas glavu čuva, a ti čuvaj dupe sad.

11. Neće Meša da plati.

12. al svejdeno, držim fige što se tiče seksa:))

13. Mešo, hoćeš da ti se pišu pisma dok si tamo, lakše da ti prođe vreme?

14. ne boj se Me$o, nema mjesta, pustice te pa te zovu na zimu, kad ovi pravi kriminalci napuste ladne celije....

15. Је л оно код нас или у Хрватској дошло сто људи исти дан да одслужује затворску казну због неплаћених рачуна?

16. Na silu ti uzese dozvolu=bagra.

Dadose mi onu melodiku da pušem, nisam mogo izbjeci

17. Rezervisao avionsku kartu za Japan, ali nisam bio obračunao razliku u vremenskim zonama, zaboravio. Sada ostajem bez 120 evra za rebuking ali dobijam naravučenije, fer pogodba kad je čojek glup ;-)

18. Sutra imam 7 casova, od toga se dobijaju ocene iz hemije, istorije(imam ocenu), španskog, latinskog, psihologije(imam ocenu) i biologije :(

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.