Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Комад1974 неће да ми пошаље слике својих обнажених стопала на и - мејл....
Trenutno sam na nekom tele-sastanku i hocu da se roknem od dosade!!!
uveo bi stajanje na trakama za trcanje na sastancima... svaki put kad uzmes da pricas, traka bi pocela da se krece, da moras da hodas, a sto duze pricas sve bi brze isla. pa ti vidi koliko ces da pricas i sta ces.
joj, al bi to unapredilo efikasnost i produktivnost...
Пусти порњаву на телефону и баци га у несвест, да се не смараш.
ma sam sam u kancelariji, slusam preko telefona, mogu i na laptopu... ali me jede koliko su ljudi u stanju da raspravljaju, bez ikakvog osecaja da trose tudje vreme.
i na kraju ko i uvek ovi nemci ce da zbrzaju na kraju i da produze sastanak, zato sto nemaju osecaja za vreme.
u 11:30:00 reci cu isplanirao sam dan, rekli ste 90min sastanak, prekidam vezu, pa nek se misle o nemackoj preciznosti...
a ne mogu nista da se skoncentrisem i radim nesto drugo, mozda mi i promakne nesto bitno u ovoj besedi...
Promaklo ti nešto bitno to je sigurno, jer ne pratiš pažljivo! ;)
Meni je danas rodjendan. :)
Неш' добит' насловну!
U jebote, pogreših temu.
ЛОЛОЛО :) Све најчешће снуп :)
Mrzim te nepotrebne rasprave. Mrzim suvišnu priču. A ljudi su u stanju da se raspravljaju po 3 sata da li će ogradu da farbaju u bijelo ili u crno. I sjede tako oko dasaka i rasprava traje dok ja ne zagrmim AJDE DA JE PRVO NAPRAVIMO, JEBEM TI KOLJE!
Uvijek psujem kolje kada je psovka upućena u momentu izvođenja građevinskih radova, ne znam što.
Hvala :)
Prekinuo sam u pola recenice jednog, u 11 30. Samo reko izvinite, imam obaveze planirano je 90min za sastanak, posaljite zakljucke mejlom. Sad rezgovarah sa iskusnijim kolegama, kaze sa njima moras tako inace ode ti dan...
Nemam više ni kapi rakije u kući. Sramota velika, osramotio sam đedove i ćaću.
Nemoj tako, mora da je bar neko ponosan, recimo - stric alkoholičar ili tako neko....
Ma svi smo. Nego nemam za "kad mi neko dođe".
Jebem li ga, sipaj gostima kupovnu. Ionako su svi stoka.
Ne želim da dobijem sutra keca iz informatike, ja sam uvek imala peticu, buhuhuhu... :'(
A nisam ja kriva, predaje mi neka debiluša, a ono gradivo niđe veze, neki ključevi primarni sekundarni škk kme kme. Utešite me ljudi sa interneta, utešite me, zato ste tu :'(
Informatika je bezveze, ne sjekiraj se, uči nešto drugo.
EDIT: A za jedinicu? Šta te briga.